Tuinrenovatie voor nieuw leven in uw tuin door Van Oord

Tuinrenovatie voor nieuw leven in uw tuin

Tuinrenovatie voor aanpassingen van uw bestaande tuin? Een nieuw terras? Een andere indeling van uw tuin? Wat uw wensen ook zijn, wij realiseren uw droomtuin door middel van tuinrenovatie. Van Oord Hoveniers heeft al vele tuinen mogen renoveren. Wilt u uw tuin weer in nieuwstaat laten brengen? Bepaalde elementen behouden? Maak dan een afspraak voor tuinrenovatie. Voorafgaand aan de tuinrenovatie maken we een afspraak om de huidige staat van uw tuin te bekijken en uw wensen met u te bespreken. Aan de hand hiervan kunnen we een voorstel maken voor tuinrenovatie. Als u het eens bent met het voorstel zullen we tuinrenovatie volgens het volgende stappenplan uitvoeren:

  • Ontwerp
  • Offerte
  • Planning
  • Uitvoering
  • Oplevering

Tuinrenovatie verzorgen wij van A tot Z.

Tuinrenovatie met behoud van oude materialen

Bij tuinrenovatie staat kostenbesparing en behoud van goede materialen centraal. Samen met u bekijken we voor de tuinrenovatie welke onderdelen er moeten blijven en welke er bijvoorbeeld hergebruikt kunnen worden. Voor deze materialen zoeken wij een nieuwe plek in uw tuin. Dit bespaart u veel kosten. Ook kunnen de oude materialen eventueel met nieuwe worden gecombineerd. Wilt u graag tuinrenovatie laten verzorgen? Maak dan een afspraak voor een renovatieplan. Van Oord hoveniers komt graag bij u langs.

Maak a.u.b. uw keuze

Stel uw vraag

Tuinrenovatie

Voor een volledige & snelle opdracht, vragen wij u om zoveel mogelijk gegevens in te vullen (waaronder foto's & afmetingen van de huidige situatie).

Direct aanvragen?

Vul dan ons contact formulier in of bel ons op.