Tuinrenovatie voor nieuw leven in uw tuin door Van Oord

Bent u toe aan een tuinrenovatie? Kies voor van Oord

Bij van Oord Hoveniers houden wij ons graag bezig met uw tuinrenovatie. Het renoveren van uw tuin is een geweldige manier om uw huis te voorzien van een nieuwe, frisse omgeving. Wij helpen u met tuinaanleg. Of het nu gaat om het opknappen van een bestaande tuin opknappen of een complete renovatie. De afgelopen jaren hebben wij vele droomtuinen mogen realiseren en wij doen dit ook graag voor u.  

Werkwijze van Oord Hoveniers 

Wanneer wij de aanleg van een tuin of de renovatie van een tuin mogen verzorgen, komen wij graag even bij u langs om de wensen van uw renovatie te bespreken. We brengen in kaart hoeveel groen u in uw tuin wilt en of u bijvoorbeeld een strakke tuin wenst of juist niet. Bij het maken van een schets houden we onder andere rekening met: 

  • de afmetingen van uw tuin 
  • de omgeving 
  • uw individuele wensen 
  • uw budget 
  • Of het nu gaat om een designtuin, gebruikstuin of kindvriendelijke tuin, wij zorgen voor een tuinbeleving die past bij wie u bent. 

Tuin laten renoveren door ervaren Hoveniers? 

Een goed ingerichte tuin is in feite een verlengstuk van uw woning en hier zijn we ons bij van Oord Hoveniers dan ook erg van bewust. Ons team van ervaren hoveniers weet als geen ander wat belangrijk is in een tuin. Uw tuin laten renoveren door een ervaren hovenier voor tuinrenovatie? De van Oord Hoveniers vinden het leuk om mee te denken over een nieuwe uitstraling voor uw tuin. Laat de tuin na de aanleg ook door ons onderhouden. Zo bent u op elk moment verzekerd van een tuin die in topconditie verkeert.  

Tuin en inrichting door van Oord Hoveniers 

In het renoveren van uw tuin kunnen wij heel ver gaan, omdat we een unieke samenwerking hebben met van Oord Bouw. Naast het plaatsen van planten en andere elementen kunnen we ook voorzien in het metselwerk, de bouw van tuinhuizen en andere bouw gerelateerde zaken. Wat het prettig maakt om met ons samen te werken is dat we altijd openstaan voor tussentijds overleg en dat u hiernaast vanaf het begin te maken krijgt met een vast contactpersoon. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor tuinrenovatie in combinatie met tuininrichting.  

 

Maak a.u.b. uw keuze

Stel uw vraag

Tuinrenovatie

Voor een volledige & snelle opdracht, vragen wij u om zoveel mogelijk gegevens in te vullen (waaronder foto's & afmetingen van de huidige situatie).

Direct aanvragen?

Vul dan ons contact formulier in of bel ons op.