Tulpen-van-Oord-hoveniers
DSC_4393
Slider tekst
Van Oord Hoveniers logo
Van Oord Hoveniers
Overkappingen tekst

Overkappingen

Een overkapping is een ware toevoeging in uw tuin. Het is beslist een meerwaarde en goede investering. Hierdoor kunt u namelijk nóg meer van uw tuin genieten en zorgt een overkapping ook voor privacy. Tijdens warme dagen zit u heerlijk beschut tegen de felle zon en tijdens regenachtige dagen juist tegen de regen. In het voorjaar kunt u sneller en vaker genieten van het buiten zijn. Lekker uit de wind, beschut en droog. Het biedt extra leefruimte en wordt ook wel gezien als verlengstuk van een woning. Indien u hier een extra woonkamer creëert kunt u de loungebank enz. er het hele jaar door onder laten staan.

Stijl

Een tuin- en terrasoverkapping kunnen wij maken van verschillende materialen en in diverse stijlen. Hierdoor kunnen we perfect aansluiten op de uitstraling van uw huis. Daarnaast kunt u zelf bepalen of u deze overkapping aan uw huis of los in de tuin wilt laten maken. Bij een vaste variant plaatsen we deze meestal aan de gevel van de woning. Meestal wordt deze gemaakt van hout of aluminium. Wilt u liever een vrijstaande tuinoverkapping? Hiermee heeft u veel keuzevrijheid. U kunt hierbij zelf de plek in de tuin bepalen. Denk bijvoorbeeld aan een extra leefruimte achterin de tuin, een droge plek voor de jacuzzi of een speelplek voor de kinderen. Wij denken graag met u mee.

Veranda op maat

Speciale wensen? Een overkapping in afwijkende afmetingen? Voor ons geen enkel probleem. Wij leveren maatwerk en bouwen een veranda zoals u dat wenst. We maken een ontwerp en bouwen met oog voor detail. Daarnaast denken we ook aan de afwerking. We zijn ervan overtuigd dat u nóg meer buiten zult gaan leven. Graag streven wij ernaar om een terrasoverkapping te realiseren waar u jarenlang plezier van beleeft.

Ruimte, woongenot en gemak

Dit zijn de belangrijkste voordelen van een tuinoverkapping. Weer of geen weer, het vergroot uw woongenot tijdens alle seizoenen van het jaar. Nooit meer een barbecue afzeggen? Lange avonden genieten in uw tuin? Naast praktisch is het ook nog eens mooi. Wij laten u graag zien wat wij kunnen realiseren in uw tuin

Wij zijn werkzaam in de volgende regio's:

    Van Oord Hoveniers logo
    Van Oord Hoveniers

    Copyright © Van Oord Hoveniers 2022

    Copyright © Van Oord Hoveniers 2022 - Alle rechten voorbehouden

    Designpro.nl / Z-IM.nl / Sitemap / Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring