Overkappingen

Een overkapping is een handige en mooie toevoeging in uw tuin. Het is beslist een meerwaarde en een goede investering. Hierdoor kunt u namelijk nóg meer van uw tuin genieten en een overkapping zorgt ook voor wat privacy. Tijdens de warme dagen zit u heerlijk beschut tegen de felle zon en tijdens regenachtige dagen juist tegen de regen. Ook kunt u in het voorjaar sneller en vaker genieten van het buiten zijn. Lekker uit de wind, beschut en droog. Wat wilt u nog meer? Het biedt net wat extra leefruimte en het wordt ook wel als een verlengstuk van de woning gezien. 

 

Stijl

Een tuin- en terrasoverkapping kunnen wij maken van verschillende materialen en in diverse stijlen. Hierdoor kunnen we het ontwerp perfect aansluiten op de uitstraling van uw huis. Wilt u de overkapping aan uw huis bevestigen of juist los in de tuin plaatsen? De keuze is geheel aan u. Bij een vaste variant plaatsen we de veranda meestal aan de gevel van de woning. Vaak wordt deze gemaakt van douglas, kastanje of eikenhout.  Wilt u liever een vrijstaande tuinoverkapping? Geen probleem, hierin heeft u veel keuzevrijheid. 

 

Denk bijvoorbeeld aan plekken zoals:  

  • Een extra leefruimte achterin de tuin 
  • Een beschutte plek voor de jacuzzi 
  • Een speelplek voor de kinderen

Veranda op maat

Speciale wensen zoals een overkapping in afwijkende afmetingen? Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij leveren maatwerk en bouwen een veranda die aansluit bij uw wensen. Denk hierbij aan het maken van een 3D ontwerp en het bouwen met oog voor detail. Ook bouwen we de overkappingen standaard zo, dat ze geschikt zijn voor een sedumdak.  Daarnaast werpen wij uiteraard ook een kritische blik op de afwerking. We zijn ervan overtuigd dat u nóg meer buiten zult gaan leven. Graag streven wij ernaar om een terrasoverkapping te realiseren waar u jarenlang plezier van heeft. 

Ruimte, woongenot en gemak

Dit zijn de belangrijkste voordelen van een tuinoverkapping. Goed weer of slecht weer, het vergroot uw woongenot tijdens alle seizoenen van het jaar. Het afzeggen van een barbecue is verleden tijd. U kunt tijdens de lange zomeravonden heerlijk genieten in uw tuin. Naast de praktische aspecten, is een veranda ook nog eens erg mooi. Wij laten u graag zien wat wij kunnen realiseren in uw tuin.                                        

Direct aanvragen?

Vul dan ons contact formulier in of bel ons op.

Voor een volledige & snelle opdracht, vragen wij u om zoveel mogelijk gegevens in te vullen (waaronder foto's & afmetingen van de huidige situatie).

popup Tekst

Beste klant,

Graag informeren wij u over een belangrijke ontwikkeling binnen onze bedrijven.
Per 1 januari 2024 bundelen Hoveniersbedrijf C.J. van Rooijen en Van Oord Hoveniers de krachten. Zij gaan verder onder de naam Van Oord Hoveniers. Hierdoor garanderen wij onze toekomstige dienstverlening en vergroten we onze projectcapaciteit. Als klant blijft u deze dienstverlening ervaren. Persoonlijk contact en kwalitatieve dienstverlening zijn voor beide bedrijven belangrijk!

Met vriendelijke groet,

Jesse van Oord

Van Oord Hoveniers logo
Van Oord Hoveniers