van-oord-hoveniers-over-ons-3
van-oord-hoveniers-over-ons

Werkwijze van Oord Hoveniers

Na het invullen van het contactformulier nemen wij contact met u op om uw wensen te bespreken. Daarbij houden wij van een uitdaging en komen altijd tot een passende oplossing.

Aan de hand van uw wensen maken wij een ontwerp en een gespecificeerde offerte die wij opnieuw met u doorspreken. Als alles duidelijk is, gaan we aan de slag. De prijs is dan geen verrassing meer. Uw tuin wel! Die wordt mooier dan u zich had voorgesteld. Van Oord Hoveniers verzorgt alles wat nodig is voor de aanleg van uw tuin. Hiervoor maken wij gebruik van een vertrouwd en zeer volledig netwerk van leveranciers.

Van Oord Hoveniers voor uw tuin van A tot Z

Prettig om te weten:

  • Vanaf het begin een vaste contactpersoon.
  • Tussentijds overleg kan altijd.
  • Wij houden van een strakke planning.
  • Wij gedragen ons als gast in uw tuin
  • Wij laten u niet achter met het afval

Wij vinden het altijd leuk om te horen hoe u uw tuin beleeft!

Als u een mooie foto ervan maakt, plaatsen wij die graag in ons fotoboek. Neem vrijblijvend contact op via onze contactpagina

Direct aanvragen?

Vul dan ons contact formulier in of bel ons op.

Voor een volledige & snelle opdracht, vragen wij u om zoveel mogelijk gegevens in te vullen (waaronder foto's & afmetingen van de huidige situatie).

Beste klant,

Graag informeren wij u over een belangrijke ontwikkeling binnen onze bedrijven.
Per 1 januari 2024 bundelen Hoveniersbedrijf C.J. van Rooijen en Van Oord Hoveniers de krachten. Zij gaan verder onder de naam Van Oord Hoveniers. Hierdoor garanderen wij onze toekomstige dienstverlening en vergroten we onze projectcapaciteit. Als klant blijft u deze dienstverlening ervaren. Persoonlijk contact en kwalitatieve dienstverlening zijn voor beide bedrijven belangrijk!

Met vriendelijke groet,

Jesse van Oord