Groenonderhoud door Van Oord Hoveniers

Onbezorgd genieten van eigen tuin of bedrijfstuin? Leg het groenonderhoud in handen van Van Oord Hoveniers, dan bent u verzekerd van een buitenruimte die er altijd mooi verzorgd uitziet. De diversiteit in een tuin vraagt om goede kennis van zaken. Bij groenonderhoud wordt daarom aandacht besteed aan:

 • Verantwoorde  onkruidbestrijding
 • Bomen en hagen snoeien op de juiste manier
 • Gras maaien en bemesten
 • Onderhoud van verhardingen

Een verzorgde tuin geeft een fijne aanblik. Zowel uw eigen tuin als uw kantoortuin zijn gebaat bij tijdig onderhoud. Zo krijgt het aanwezige groen alle kans om te groeien en bloeien.

Onderhoudsabonnement groenonderhoud afsluiten

Sluit bij ons een onderhoudsabonnement af voor het onderhoud van eigen tuin en uw bedrijfstuin. Voor een betaalbaar tarief heeft u geen omkijken meer naar de tuin bij uw bedrijfspand. Het onderhoudsabonnement omvat:

 • Onkruidbestrijding
 • Zwerfafval verwijderen
 • Snoeien en maaien
 • Vormsnoei
 • Bladruimen en winterbeurt
 • Bemesten
 • Optioneel: Gladheidsbestrijding

Tijdens de voorjaarsbeurt in de lente bevrijden we de bestrating van ongewenste aanslag en alg. Vooral in de zomer, als alles volop groeit en bloeit is het fijn als u en uw medewerkers in de pauze even helemaal tot rust komen in een goed onderhouden tuin. Even genieten van de zonnestralen in combinatie met groeiende planten en bloemen geeft energie en dat komt de productiviteit ten goede. Als de bladeren van de bomen vallen, is het zaak dit blad tijdig op te ruimen. Het is het moment bij uitstek om de tuin winterklaar te maken. Met een grote onderhoudsbeurt krijgen alle planten en struiken de benodigde aandacht. Dient de winter zich aan, dan is het tijd om de beplanting te snoeien en nieuwe bollen te poten om in het nieuwe jaar weer volop te genieten van alles wat in uw tuin groeit en bloeit.

Contact met Van Oord Hoveniers

Vragen over het onderhoudsabonnement van Van Oord Hoveniers? Kom gewoon even met ons in contact. Wij staan u graag te woord en helpen u met het maken van de juiste keuze.

Direct aanvragen?

Vul dan ons contact formulier in of bel ons op.

Voor een volledige & snelle opdracht, vragen wij u om zoveel mogelijk gegevens in te vullen (waaronder foto's & afmetingen van de huidige situatie).

popup Tekst

Beste klant,

Graag informeren wij u over een belangrijke ontwikkeling binnen onze bedrijven.
Per 1 januari 2024 bundelen Hoveniersbedrijf C.J. van Rooijen en Van Oord Hoveniers de krachten. Zij gaan verder onder de naam Van Oord Hoveniers. Hierdoor garanderen wij onze toekomstige dienstverlening en vergroten we onze projectcapaciteit. Als klant blijft u deze dienstverlening ervaren. Persoonlijk contact en kwalitatieve dienstverlening zijn voor beide bedrijven belangrijk!

Met vriendelijke groet,

Jesse van Oord

Van Oord Hoveniers logo
Van Oord Hoveniers