Tulpen-van-Oord-hoveniers
Onderhoud bedrijfsterrein
Daktuin onderhoud Rotterdam
Slider tekst
Van Oord Hoveniers logo
Van Oord Hoveniers
Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Een tuin leeft. Zo heeft elke tuin onderhoud nodig. Graag willen wij uw tuin vakkundig onderhouden. Snoeien, nieuwe beplanting, onkruid wieden. Alle voorkomende werkzaamheden die nodig zijn om uw tuin in goede conditie te krijgen en te houden, voeren we uit. Tuinonderhoud op basis van een contract uit laten voeren? Of éénmalig tuinonderhoud laten verzorgen? Wat uw wensen voor tuinonderhoud ook zijn, wij verzorgen dit graag. Van Oord Hoveniers is dé hovenier van de omgeving en heeft diverse tuinen in vast onderhoud. Graag ook die van u.

Maatwerk

Tuinonderhoud vraagt om een maatwerk aanpak. Dit komt omdat iedere tuin uniek is. De mate van tuinonderhoud is afhankelijk van verschillende factoren zoals uw wensen, de grootte van uw tuin, de inhoud van uw tuin en het gebruik van uw tuin. Om een passend contract of eenmalige offerte op te kunnen maken komen wij graag langs om uw tuin te bekijken. Met een passende manier van tuinonderhoud laten wij uw tuin ten alle tijden stralen.

Werkzaamheden

De werkzaamheden zijn zeer gevarieerd. Zo kunnen wij uw tuin winterklaar maken, snoeien maar ook bomen verzorgen. Hoe uw tuin er ook uitziet, tuinonderhoud is een onmisbare activiteit voor het behouden van uw tuin. Een mooie tuin aan laten leggen is één maar een tuin mooie houden is minstens zo belangrijk. Met tuinonderhoud zorgen wij ervoor dat uw tuin er ten alle tijden mooi bij ligt. Zelf geen zin of tijd om regelmatig tuinonderhoud uit te voeren? Graag zetten wij onze passie en liefde voor groen in. Wij voeren alle voorkomende werkzaamheden uit die nodig zijn om uw tuin in goede conditie te krijgen en te houden.

Tuinonderhoud op contractbasis

Helemaal geen omkijken meer hebben naar uw tuin? Laat dan tuinonderhoud uitvoeren op contractbasis. Als u een onderhoudscontract bij ons afsluit komen wij regelmatig langs om uw tuin te verzorgen. Voor een vast bedrag per maand, kwartaal of jaar verzorgen wij tuinonderhoud van A tot Z. Hierdoor heeft u zelf geen zorgen en kunt u elke dag genieten van een goed verzorgde en nette tuin.

Tuinonderhoud is een vak apart

We adviseren u graag over het onderhoud van uw tuin. Hebt u nog andere klussen rondom uw huis die u zelf niet ziet zitten, maak dan gerust gebruik van de extra handjes die wij u kunnen bieden. Of het nu gaat om snoeien, goten leeg halen of kleine reparaties, wij werken met professioneel gereedschap om de klus te klaren.

Van Oord Hoveniers logo
Van Oord Hoveniers

Copyright © Van Oord Hoveniers 2022

Copyright © Van Oord Hoveniers 2022 - Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl / Z-IM.nl / Sitemap / Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring