Bedrijfsbusjes-VanOord-Hoveniers
over ons
VanOord-hoveniers-bedrijfspand
DSC_4393

Over Van Oord Hoveniers

Van Oord Hoveniers is een groeiend bedrijf dat erop uit is elke buitenwens te vervullen. Na het opdoen van ervaring in binnen- en buitenland, werd Van Oord Hoveniers in 2001 opgericht door de broers Jesse van Oord en Godfried van Oord met resp. een ‘Groene’ en ‘Grijze’ achtergrond en opleiding.

Ons dagelijks werk bestaat uit ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen.

Deze ervaring zorgt ervoor dat wij u duidelijk advies kunnen geven in de ontwerpfase van uw tuin. Dit leidt tot veel meer gebruiksplezier. Vanaf 2005 werken wij samen met Van Oord Bouw; geleidt door broer Han. Deze samenwerking zorgt voor een brede onderbouwing van wat wij doen. Zo vullen disciplines en vaardigheden elkaar aan. U zult niet snel horen dat wij het niet zien zitten. Inmiddels werken wij met een vast team van mensen uit het vak en mensen in opleiding: Van Oord Hoveniers mag opleiden tot en met niveau 4 volgens de Aequor norm. En dit doen we met veel plezier!

Direct aanvragen?

Vul dan ons contact formulier in of bel ons op.

Voor een volledige & snelle opdracht, vragen wij u om zoveel mogelijk gegevens in te vullen (waaronder foto's & afmetingen van de huidige situatie).

Beste klant,

Graag informeren wij u over een belangrijke ontwikkeling binnen onze bedrijven.
Per 1 januari 2024 bundelen Hoveniersbedrijf C.J. van Rooijen en Van Oord Hoveniers de krachten. Zij gaan verder onder de naam Van Oord Hoveniers. Hierdoor garanderen wij onze toekomstige dienstverlening en vergroten we onze projectcapaciteit. Als klant blijft u deze dienstverlening ervaren. Persoonlijk contact en kwalitatieve dienstverlening zijn voor beide bedrijven belangrijk!

Met vriendelijke groet,

Jesse van Oord