Bedrijfstuinen aanleggen

Uw kantoor of bedrijfspand levert een belangrijke bijdrage aan de manier waarop u zich zakelijk presenteert. Zie het als het visitekaartje van uw bedrijf. De buitenruimte bij uw kantoorpand leent zich uitstekend voor het aanleggen van een bedrijfstuin. Laat dit vakkundig uitvoeren en schakel de hulp van Van Oord Hoveniers hiervoor in. Wij weten als geen ander hoe we de beschikbare ruimte optimaal kunnen indelen. Misschien is er behoefte aan een mooie vijver met rondom zitplaatsen zodat hier goede gesprekken in de buitenlucht gevoerd kunnen worden. Hebben de kantoren zicht op de bedrijfstuin? Reden te meer om te zorgen voor een prachtig geheel dat niet alleen ontspanning biedt, maar ook een mooie aanblik.

Ontwerp bedrijfstuin

Voor we tot aanleg overgaan, houden we ons bezig met het ontwerp van uw zakelijke tuin. Hierin ziet u nauwkeurig hoe uw bedrijfstuin eruit komt te zien. Elke centimeter is nauwkeurig in kaart gebracht. Dit is het moment om eventuele aanpassingen aan ons door te geven. Pas als u helemaal tevreden bent, plannen we het moment van aanleg van uw bedrijfstuin in overleg met u in.

Aanleg bedrijfstuin door Van Oord Hoveniers

Het tot leven brengen van een tuin begint bij het inventariseren van de beschikbare ruimte. Omdat u bij ons altijd een vast aanspreekpunt heeft, komt onze vakkundige medewerker tot een plan waarin al uw wensen zijn meegenomen. Het resultaat is een bedrijfstuin die u versteld doet staan. Als hovenier werken wij samen met meerdere betrouwbare leveranciers die allemaal dezelfde visie hebben: u als klant optimaal van dienst zijn.

Onderhoudsabonnement bedrijfstuin

Na aanleg van uw bedrijfstuin is het zaak uw groene buitenruimte te onderhouden. Dit vraagt om deskundigheid. Leg ook dit in handen van Van Oord Hoveniers en sluit bij ons een onderhoudsabonnement af. Wij zorgen ervoor dat uw zorgvuldig aangelegde bedrijfstuin op de gewenste momenten de juiste aandacht krijgt. Zo heeft u geen omkijken naar uw aangelegde bedrijfstuin en genieten u en uw collega’s optimaal van de buitenruimte bij uw kantoorpand.

Direct aanvragen?

Vul dan ons contact formulier in of bel ons op.

Voor een volledige & snelle opdracht, vragen wij u om zoveel mogelijk gegevens in te vullen (waaronder foto's & afmetingen van de huidige situatie).

popup Tekst

Beste klant,

Graag informeren wij u over een belangrijke ontwikkeling binnen onze bedrijven.
Per 1 januari 2024 bundelen Hoveniersbedrijf C.J. van Rooijen en Van Oord Hoveniers de krachten. Zij gaan verder onder de naam Van Oord Hoveniers. Hierdoor garanderen wij onze toekomstige dienstverlening en vergroten we onze projectcapaciteit. Als klant blijft u deze dienstverlening ervaren. Persoonlijk contact en kwalitatieve dienstverlening zijn voor beide bedrijven belangrijk!

Met vriendelijke groet,

Jesse van Oord

Van Oord Hoveniers logo
Van Oord Hoveniers