Tuinaanleg

Wilt u een aanpassing, tuinrenovatie of een compleet nieuwe tuin? Van Oord Hoveniers is al vele jaren gespecialiseerd in de tuinaanleg en realiseert diverse droomtuinen. Mogen wij uw tuinaanleg verzorgen? Dan vragen wij u om foto's en afmetingen aan te leveren van de bestaande situatie. Zo krijgen wij goed inzicht van uw huidige tuin en bespreken we op basis daarvan samen wat uw wensen zijn. Wilt u graag veel groen in uw tuin? Of houdt u juist van een strakke tuin? Dat maakt voor ons niet uit. Wij brengen uw wensen in kaart en werken dit geheel voor u uit in een schets of ontwerp. Hierdoor krijgt u een beter beeld van hoe uw tuin er uit kan komen te zien.  

Daarbij houden we rekening met: 

 • De wensen 
 • De smaak 
 • Uw budget 
 • De woning 
 • De omgeving 

Of het nu gaat om een gebruikstuin, siertuin, kindvriendelijke tuin, kleine tuin of een kleine binnentuin; we creëren een tuin die geheel aansluit bij uw wensen en eisen.

Schets, planning en prijs

Van Oord Hoveniers inventariseert uw droomtuin. Dit werken wij uit in een tuinschets, werkplanning en prijs. Maar hoeveel gaat dit kosten? Dat hangt af van een aantal verschillende factoren.  

Denk hierbij aan: 

 •  Oppervlakte
 •  Materiaalkeuze
 •  De complexiteit
 •  De gewenste voorzieningen

Door onze eerlijke en transparante offerte, komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Wilt u een siertuin of gaat uw voorkeur uit naar een kindvriendelijke en onderhoudsvrije tuin? Wij verzorgen graag de tuinaanleg voor diverse en verschillende soorten tuinen. Van Oord Hoveniers verricht verschillende soorten diensten rondom tuinaanleg. 

Van Oord Hoveniers diensten: 

Verlengstuk van uw woning

Een tuin wordt steeds meer gezien als een verlengstuk van een woning. Daar spelen wij dan ook graag op in. Ons team dat bestaat uit zeer ervaren hoveniers, weten als geen ander welke elementen belangrijk zijn in een tuin. Of het nu gaat om complete tuinaanleg of het herindelen van uw tuin. Wij beschikken over de juiste vakmanschap om uw dromen te realiseren. 

Unieke samenwerking met Van Oord Bouw

Wij vinden het leuk om met u mee te denken over de toekomst van uw tuin. Wij kunnen al u wensen voor uw tuin realiseren. Na afloop krijgen wij vaak positieve en enthousiaste berichten van tevreden tuinbezitters. Voor de bouwkundige elementen hebben we een unieke samenwerking met Van Oord Bouw. Hierbij kunt u denken aan elementen zoals: het metselwerk, de carport, tuinhuizen en ga zo maar door. Samen staan wij garant voor het eindresultaat. 

Prettig om te weten als u kiest voor Van Oord Hoveniers: 

 • Vanaf het begin een vast contactpersoon 
 • Tussentijds overleg kan altijd 
 • Wij houden van een strakke planning 
 • Wij gedragen ons als gast in uw tuin 
 • Wij laten u niet achter met het afval 

Direct aanvragen?

Vul dan ons contact formulier in of bel ons op.

Voor een volledige & snelle opdracht, vragen wij u om zoveel mogelijk gegevens in te vullen (waaronder foto's & afmetingen van de huidige situatie).

popup Tekst

Beste klant,

Graag informeren wij u over een belangrijke ontwikkeling binnen onze bedrijven.
Per 1 januari 2024 bundelen Hoveniersbedrijf C.J. van Rooijen en Van Oord Hoveniers de krachten. Zij gaan verder onder de naam Van Oord Hoveniers. Hierdoor garanderen wij onze toekomstige dienstverlening en vergroten we onze projectcapaciteit. Als klant blijft u deze dienstverlening ervaren. Persoonlijk contact en kwalitatieve dienstverlening zijn voor beide bedrijven belangrijk!

Met vriendelijke groet,

Jesse van Oord

Van Oord Hoveniers logo
Van Oord Hoveniers