Tuinontwerp

De aanleg van uw nieuwe tuin begint met het inventariseren van uw wensen. We gaan graag met u om de tafel om alle details met u door te spreken. Met alle informatie die we hebben, vertalen we uw voorkeuren naar een tuinschets. Dit kan bij Van Oord Hoveniers al vanaf € 395,- inclusief BTW. ( tot 100m2 ) Voor dit bedrag krijgt u een schetsontwerp en materialenlijst, maar we geven u ook een prijsindicatie voor uw tuin. Wij zetten uw tuinwensen om in een schetsontwerp dat helemaal bij u past. Tussentijds overleg over het tuinontwerp gebeurt via videobellen. Dit doen we vanwege het persoonlijke karakter. Op deze manier kunt u namelijk gemakkelijk en snel uw tuinwensen met ons bespreken en voelt het toch alsof we bij u aan de keukentafel zitten!

Ook een tuinschets van Van Oord Hoveniers?

Wat hebben wij van u nodig om uw wensen te vertalen naar een tuinschets op maat? Om de tuin van uw dromen te realiseren ontvangen wij graag van u:

  • Wensenlijst en/of moodboard
  • Afmetingen van uw tuin
  • Foto’s van de huidige situatie

Is dit allemaal in kaart gebracht, dan kunnen we ons gaan bezighouden met de tuinaanleg.

Wilt u zelf aan de slag en heeft u alleen een tuinschets nodig? Ook voor alleen een schets kunt u bij ons terecht!

Advies voor de indeling van uw tuin

Het vormgeven van de beschikbare buitenruimte is lastig als u niet weet waar u op moet letten. Wij gaan graag samen met u aan de slag om tot de perfecte tuin te komen. Hiervoor voorzien we u van advies en wijzen we u op de mogelijkheden voor invulling. Met een goed advies en kennis van de mogelijkheden is de beslissing vast snel gemaakt. Weet u hoe uw tuin eruit moet komen te zien en wilt u dit op een vakkundige manier uitgevoerd zien? Neem dan contact met ons op voor het inplannen van de tuinaanleg. Bij Van Oord Hoveniers wijzen wij u een vast contactpersoon toe en hanteren we een strakke planning. Het resultaat van onze inspanningen is een opgeruimde tuin waar u onbezorgd tot rust komt.

 

Met een tuinschets van Van Oord Hoveniers, zorgt u voor een goede basis van uw nieuwe tuin.

Op zoek naar een uitgebreid tuinontwerp op maat?

Ook hiervoor zijn we u graag van dienst. We ontzorgen u graag op het gebied van ontwerp tot realisatie van uw droomtuin op maat. Een exclusief tuinontwerp maken we in samenwerking met Atelier Terra.

Bij een uitgebreid tuinontwerp denken we graag mee tot in de kleinste details. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld het uitlichten van de beplanting en bomen met een verlichtingsplan. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag met het realiseren van uw droomtuin.

 

Direct aanvragen?

Vul dan ons contact formulier in of bel ons op.

Voor een volledige & snelle opdracht, vragen wij u om zoveel mogelijk gegevens in te vullen (waaronder foto's & afmetingen van de huidige situatie).

popup Tekst

Beste klant,

Graag informeren wij u over een belangrijke ontwikkeling binnen onze bedrijven.
Per 1 januari 2024 bundelen Hoveniersbedrijf C.J. van Rooijen en Van Oord Hoveniers de krachten. Zij gaan verder onder de naam Van Oord Hoveniers. Hierdoor garanderen wij onze toekomstige dienstverlening en vergroten we onze projectcapaciteit. Als klant blijft u deze dienstverlening ervaren. Persoonlijk contact en kwalitatieve dienstverlening zijn voor beide bedrijven belangrijk!

Met vriendelijke groet,

Jesse van Oord

Van Oord Hoveniers logo
Van Oord Hoveniers