Terreinonderhoud door Van Oord Hoveniers

Bent u op zoek naar deskundig terreinonderhoud voor uw bedrijfstuin of VvE? Van Oord Hoveniers biedt complete oplossingen voor het onderhoud van uw buitenruimte. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsterrein er altijd verzorgd en professioneel uitziet. Onze diensten richten zich op zowel de visuele als functionele aspecten van uw buitenruimte, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

Bedrijfstuin onderhoud

Van Oord Hoveniers is uw partner voor terreinonderhoud. Onze deskundige hoveniers zorgen ervoor dat uw bedrijfstuin altijd een professionele uitstraling heeft. Of u nu een onderhoudsabonnement voor uw tuin nodig heeft of specifieke onderhoudswerkzaamheden wilt laten uitvoeren, wij staan klaar om u te helpen. Voor al uw behoeften op het gebied van onderhoud bedrijfstuin kunt u op ons vertrouwen.

Wij kunnen onder andere:

 • Regelmatig maaien van gazons
 • Snoeien van bomen en struiken
 • Onkruidbestrijding en -verwijdering
 • Onderhoud en reiniging van bestrating
 • Beplanting en herbeplanting van borders
 • Bemesting en bodemverbetering
 • Seizoensgebonden werkzaamheden zoals bladruimen en winterklaar maken

Tuinonderhoud VvE

Voor Verenigingen van Eigenaren (VvE's) bieden wij gespecialiseerde diensten aan voor het onderhoud van gemeenschappelijke tuinen. Onze hoveniers zijn ervaren in tuinonderhoud voor VvE's en zorgen ervoor dat de gemeenschappelijke tuin er altijd verzorgd uitziet. Of het nu gaat om het onderhoud van een bestaande tuin of een nieuwe gemeenschappelijke tuin voor VvE's, wij leveren kwaliteit en betrouwbaarheid.

Wij kunnen onder andere:

 • Onderhoud van gemeenschappelijke groenvoorzieningen
 • Snoeien van struiken en heggen
 • Onkruidbestrijding en -verwijdering
 • Onderhoud en reiniging van paden en bestrating
 • Planten en vervangen van seizoensgebonden bloemen en planten
 • Bemesting en bodemverbetering
 • Seizoensgebonden werkzaamheden zoals sneeuwruimen en bladeren opruimen

4 seasons tuinonderhoud

Onze 4 seasons tuinonderhoud service zorgt ervoor dat uw bedrijfstuin er elk seizoen op zijn best uitziet. Wij passen onze werkzaamheden aan de seizoenen aan, zodat uw buitenruimte altijd verzorgd en aantrekkelijk blijft. Van het snoeien van bomen in de winter tot het planten van bloemen in de lente, wij zorgen ervoor dat uw tuin het hele jaar door straalt.

Onderhoudsabonnement tuin

Met een onderhoudsabonnement van Van Oord Hoveniers bent u verzekerd van regelmatig en deskundig onderhoud. Wij zorgen ervoor dat uw zorgvuldig aangelegde bedrijfstuin op de gewenste momenten de juiste aandacht krijgt. Zo heeft u geen omkijken naar uw aangelegde bedrijfstuin en genieten u en uw collega’s optimaal van de buitenruimte bij uw kantoorpand.

Waarom kiezen voor Van Oord Hoveniers?

Van Oord Hoveniers is een groeiend bedrijf dat elke buitenwens kan vervullen. Opgericht in 2001 door de broers Jesse en Godfried van Oord, brengt ons team een schat aan ervaring uit binnen- en buitenland mee. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen, wat ons in staat stelt u duidelijk advies te geven in de ontwerpfase voor meer gebruiksplezier.

Sinds 2005 werken wij samen met Van Oord Bouw, geleid door broer Han. Deze samenwerking zorgt voor een brede onderbouwing van wat wij doen, waarbij disciplines en vaardigheden elkaar aanvullen. Met een vast team van vakmensen en mensen in opleiding, zijn wij geaccrediteerd om op te leiden tot en met niveau 4 volgens de Aequor-norm.

Onze kwaliteit en betrouwbaarheid maken dat wij altijd streven naar een positieve indruk van uw buitenruimte. Of het nu gaat om een eenmalige aanleg of een langdurig onderhoudsabonnement voor uw bedrijfstuin, wij staan voor u klaar met passend advies en een op maat gemaakte offerte.

Offerte bedrijfstuin

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijfstuin? Vraag een offerte aan bij Van Oord Hoveniers. Wij helpen u graag verder met uw terreinonderhoud. Of u nu op zoek bent naar een eenmalige klus of een langdurig onderhoudsabonnement voor uw bedrijfstuin, wij staan voor u klaar met een passend advies en een op maat gemaakte offerte.

Direct aanvragen?

Wilt u een offerte aanvragen? Vul dan ons offerte formulier in of bel ons op.

Voor een volledige & snelle offerte, vragen wij u om zoveel mogelijk gegevens in te vullen (waaronder foto's & afmetingen van de huidige situatie).

popup Tekst

Beste klant,

Graag informeren wij u over een belangrijke ontwikkeling binnen onze bedrijven.
Per 1 januari 2024 bundelen Hoveniersbedrijf C.J. van Rooijen en Van Oord Hoveniers de krachten. Zij gaan verder onder de naam Van Oord Hoveniers. Hierdoor garanderen wij onze toekomstige dienstverlening en vergroten we onze projectcapaciteit. Als klant blijft u deze dienstverlening ervaren. Persoonlijk contact en kwalitatieve dienstverlening zijn voor beide bedrijven belangrijk!

Met vriendelijke groet,

Jesse van Oord

Van Oord Hoveniers logo
Van Oord Hoveniers