Terreinonderhoud door Van Oord Hoveniers

Zelf geen groene vingers, maar wel de behoefte aan deskundig terreinonderhoud? Van Oord Hoveniers stelt zich elke dag opnieuw ten doel uw buitenwens te vervullen en een bijdrage te leveren aan een goed onderhouden bedrijfstuin. Elke dag opnieuw wordt door onze medewerkers de hand gelegd aan het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van tuinen. Dit doen we ook voor bedrijfstuinen. Richt u als ondernemer onbezorgd op uw eigen werkzaamheden en laat het terreinonderhoud over aan de vakkundige hoveniers van Van Oord. Laat u aangenaam verrassen door de aanblik van een buitenruimte die er altijd verzorgd uitziet.

Groenonderhoud bedrijfsterreinen

Een pand krijgt meer aanzien, als duidelijk aandacht is besteed aan goed onderhoud van de buitenruimte. Hierbij gaat het niet alleen om bloemen, planten en bomen, maar zeker ook om de bestrating. De aanwezigheid van onkruid tussen tegels geeft uw bedrijfspand een onverzorgde aanblik. Voorkom dit door bij Van Oord Hoveniers een onderhoudsabonnement voor terreinonderhoud af te sluiten. Wij zorgen ervoor dat het onderhoud van uw terrein op de juiste momenten wordt uitgevoerd. Laat uw medewerkers, leveranciers en werknemers op een fijne manier uw pand betreden met bestrating die vrij van onkruid, algen en mos is.

Aanleg of aanpassing terreinbeheer

Is op uw bedrijfsterrein behoefte ontstaan aan een ander ontwerp voor de bestrating of buitenruimte? Met onze ervaring en kennis staan we u graag bij. Een aanpassing aan de bedrijfstuin of de aanleg van een volledig nieuwe zakelijke tuin is bij ons in vertrouwde handen. Geef ons uw wensen door of laat ons een ontwerp voor u opstellen. Dit doen we door uw wensen te inventariseren en aan de hand daarvan een tuinplan op te stellen. Zodra u de tekening onder ogen krijgt, gaat de buitenruimte in gedachten al echt leven. Nu nog concreet maken en een offerte bij Van Oord Hoveniers aanvragen en de werkzaamheden inplannen.

  Direct aanvragen?

  Vul dan ons contact formulier in of bel ons op.

  Voor een volledige & snelle opdracht, vragen wij u om zoveel mogelijk gegevens in te vullen (waaronder foto's & afmetingen van de huidige situatie).

  popup Tekst

  Beste klant,

  Graag informeren wij u over een belangrijke ontwikkeling binnen onze bedrijven.
  Per 1 januari 2024 bundelen Hoveniersbedrijf C.J. van Rooijen en Van Oord Hoveniers de krachten. Zij gaan verder onder de naam Van Oord Hoveniers. Hierdoor garanderen wij onze toekomstige dienstverlening en vergroten we onze projectcapaciteit. Als klant blijft u deze dienstverlening ervaren. Persoonlijk contact en kwalitatieve dienstverlening zijn voor beide bedrijven belangrijk!

  Met vriendelijke groet,

  Jesse van Oord

  Van Oord Hoveniers logo
  Van Oord Hoveniers