Tuinrenovatie in Bilthoven voor een frisse uitstraling!

Geef uw tuin in de omgeving van Bilthoven een opfrisbeurt met professionele tuinrenovatie 

Als uw tuin toe is aan een renovatie, dan kan Van Oord Hoveniers u daarbij van dienst zijn. Wij zijn een ervaren en gespecialiseerd hoveniersbedrijf dat diverse tuinwerkzaamheden kan uitvoeren, waaronder tuinrenovatie, tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Wij zorgen ervoor dat uw tuin weer een frisse uitstraling krijgt die past bij uw wensen en smaak. Of het nu gaat om een gebruikstuin, siertuin, kindvriendelijke tuin, kleine tuin of designtuin, wij realiseren het graag voor u. Bij Van Oord Hoveniers beginnen we altijd met een inventarisatie van uw wensen en behoeften, waarna we deze vertalen naar een tuinschets, werkplanning en prijs. Wilt u meer weten over onze dienstverlening of een afspraak maken voor tuinrenovatie in Bilthoven of omgeving? Neem dan contact met ons op, wij komen graag bij u langs om uw tuin te bekijken en uw wensen te bespreken. 

Realiseer uw droomtuin met professionele tuinrenovatie 

Bent u op zoek naar uw droomtuin in de buurt van Bilthoven, maar zijn er nog specifieke onderdelen van uw huidige tuin waar u tevreden over bent? Dan is een complete nieuwe tuinaanleg wellicht zonde van de bestaande elementen. Tuinrenovatie biedt dan uitkomst. Bij Van Oord Hoveniers denken wij graag met u mee tijdens de tuinrenovatie in Bilthoven. Wij bekijken welke elementen behouden kunnen blijven en welke hersteld of vervangen moeten worden. Wij streven ernaar om al uw tuinwensen te realiseren en creëren zo een tuin waar u jarenlang plezier van zult hebben. Wij hebben al veel tevreden klanten geholpen bij het realiseren van hun droomtuin middels tuinrenovatie, en horen vaak enthousiaste berichten. Wilt u ook uw tuin laten renoveren? Neem dan contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden met u. 

Diverse werkzaamheden die bij tuinrenovatie komen kijken 

Als u op zoek bent naar professionele tuinrenovatie in de buurt van Bilthoven, dan maakt u met Van Oord Hoveniers beslist de beste keuze. Wij hebben al voor vele klanten tuinrenovatie mogen verzorgen in Bilthoven en omgeving. Het vernieuwen van een aantal planten of het aanleggen van een nieuw terras kan al een wereld van verschil maken voor uw tuin. Bij tuinrenovatie kunnen wij diverse werkzaamheden voor u uitvoeren, zoals het herstellen of vervangen van: 

  • Verzorging van planten  
  • Opknappen van borders 
  • Aanleggen van nieuwe bloemen  
  • Herstellen van het gazon 
  • Vernieuwen van uw terras 

Bij Van Oord Hoveniers blazen wij nieuw leven in uw tuin in de buurt van Bilthoven en kunnen wij diverse werkzaamheden uitvoeren om uw tuin weer in topconditie te brengen. Wilt u ook graag uw tuin laten renoveren? Neem dan contact op met Van Oord Hoveniers en wij komen graag langs om uw tuin te bekijken. Na onze professionele tuinrenovatie kunt u weer jarenlang genieten van uw tuin.  

Stel uw vraag

Tuinrenovatie | Bilthoven

Voor een volledige & snelle opdracht, vragen wij u om zoveel mogelijk gegevens in te vullen (waaronder foto's & afmetingen van de huidige situatie).

Direct aanvragen?

Vul dan ons contact formulier in of bel ons op.

popup Tekst

Beste klant,

Graag informeren wij u over een belangrijke ontwikkeling binnen onze bedrijven.
Per 1 januari 2024 bundelen Hoveniersbedrijf C.J. van Rooijen en Van Oord Hoveniers de krachten. Zij gaan verder onder de naam Van Oord Hoveniers. Hierdoor garanderen wij onze toekomstige dienstverlening en vergroten we onze projectcapaciteit. Als klant blijft u deze dienstverlening ervaren. Persoonlijk contact en kwalitatieve dienstverlening zijn voor beide bedrijven belangrijk!

Met vriendelijke groet,

Jesse van Oord

Van Oord Hoveniers logo
Van Oord Hoveniers