Tuinrenovatie in Zeist voor een frisse uitstraling!

Tuinrenovatie in Zeist en omstreken voor een vernieuwde uitstraling 

Is uw tuin in Zeist toe aan een frisse make-over? Bent u op zoek naar een ervaren hovenier die uw buitenruimte kan omtoveren? Ontdek dan wat Van Oord Hoveniers voor u kan betekenen. Ons team bij Van Oord Hoveniers specialiseert zich in tuinrenovatie in Zeist, met een uitgebreid aanbod aan diensten waaronder onderhoud, ontwerp en aanleg. Indien u overweegt uw tuin te vernieuwen, nodigen we u graag uit om uw ideeën met ons te delen. Wij werken nauw met u samen om een op maat gemaakt ontwerp, een gedetailleerde planning en een transparante offerte op te stellen, afgestemd op uw unieke voorkeuren, of u nu verlangt naar een functionele gebruikstuin, een siertuin, een veilige kindertuin, een compacte stadstuin of een innovatieve designtuin. 

Diverse werkzaamheden voor tuinrenovatie 

Met Van Oord Hoveniers kiest u voor kwaliteit bij uw tuinrenovatie. Wij hebben al talrijke klanten in Zeist en de wijde omgeving geholpen om hun tuin een nieuwe uitstraling te geven. Zelfs het vervangen van een paar planten of het installeren van een nieuw terras kan uw tuin volledig veranderen. Onze werkzaamheden variëren van het herstellen of vernieuwen van planten, borders, bloemen, gazons tot terrassen. We bespreken graag met u de mogelijkheden om uw tuin opnieuw te laten schitteren. Bovendien bieden we ook tuinonderhoud aan na de renovatie. 

Contact opnemen voor tuinrenovatie in Zeist 

Beeldt u zich in: een tuin in Zeist die volledig is hervormd naar uw droombeeld. Een plek waar levendige flora en frisgroen een vredig toevluchtsoord vormen. Waar kinderen veilig kunnen spelen en u kunt ontspannen op een sfeervol terras, omgeven door geurende bloembedden en moderne waterpartijen. Of misschien voorziet u een efficiënt ingerichte stadstuin met verticale beplanting en veelzijdige ruimtes. Deze droom kan werkelijkheid worden. Neem contact op voor tuinrenovatie in Zeist en laat Van Oord Hoveniers uw buitenruimte omvormen tot het paradijs dat u voor ogen heeft. 

Stel uw vraag

Tuinrenovatie | Zeist

Voor een volledige & snelle opdracht, vragen wij u om zoveel mogelijk gegevens in te vullen (waaronder foto's & afmetingen van de huidige situatie).

Direct aanvragen?

Vul dan ons contact formulier in of bel ons op.

popup Tekst

Beste klant,

Graag informeren wij u over een belangrijke ontwikkeling binnen onze bedrijven.
Per 1 januari 2024 bundelen Hoveniersbedrijf C.J. van Rooijen en Van Oord Hoveniers de krachten. Zij gaan verder onder de naam Van Oord Hoveniers. Hierdoor garanderen wij onze toekomstige dienstverlening en vergroten we onze projectcapaciteit. Als klant blijft u deze dienstverlening ervaren. Persoonlijk contact en kwalitatieve dienstverlening zijn voor beide bedrijven belangrijk!

Met vriendelijke groet,

Jesse van Oord

Van Oord Hoveniers logo
Van Oord Hoveniers