Tuinrenovatie in Houten voor een frisse uitstraling!

Verfris uw tuin in de buurt van Houten met Van Oord Hoveniers 

Bent u toe aan een frisse uitstraling voor uw tuin en wilt u graag een tuinrenovatie laten uitvoeren in de buurt van Houten? Dan bent u bij Van Oord Hoveniers aan het juiste adres. Ons gespecialiseerde en ervaren hoveniersbedrijf biedt diverse diensten aan, waaronder tuinrenovatie, onderhoud, ontwerp en aanleg. Wij zijn er om uw tuinwensen te realiseren en maken daarbij geen onderscheid tussen een gebruikstuin, siertuin, kindvriendelijke tuin, kleine tuin, designtuin of andere soorten tuinen. 

Bij Van Oord Hoveniers staat uw tevredenheid voorop en daarom nemen wij uitgebreid de tijd om uw wensen en smaak te inventariseren. Vervolgens vertalen wij deze naar een tuinschets, werkplanning en prijs. Als u geïnteresseerd bent in onze diensten voor tuinrenovatie in de omgeving van Houten, kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken. Wij komen dan graag bij u langs om uw tuin te bekijken en uw wensen voor tuinrenovatie te bespreken. Samen zorgen we ervoor dat uw tuin weer helemaal bij uw stijl en smaak past. 

Realiseer uw droomtuin met professionele tuinrenovatie 

Wilt u uw tuin in de buurt van Houten weer een frisse uitstraling geven? Misschien zijn er bepaalde delen van uw tuin die nog wel voldoen aan uw wensen, maar zijn er andere delen die aan vernieuwing toe zijn. In dat geval kan een complete nieuwe tuinaanleg zonde zijn en is tuinrenovatie een betere keuze. Bij Van Oord Hoveniers hebben we veel ervaring met tuinrenovatie in de omgeving van Houten. We denken graag met u mee over welke elementen in uw tuin behouden kunnen blijven en welke er gerenoveerd of vervangen moeten worden. Wij streven ernaar om u een tuin te geven waar u jarenlang van kunt genieten en we hebben dan ook veel tevreden klanten in de regio.  

Tuinrenovatie: voor een vernieuwde en levendige tuin 

Bent u op zoek naar een manier om uw tuin in Houten weer nieuw leven in te blazen? Dan is tuinrenovatie door Van Oord Hoveniers de perfecte oplossing voor u. Ons ervaren team heeft al vele tuinen in Houten en omgeving opgeknapt door middel van tuinrenovatie. Of het nu gaat om: 

  • Het vervangen van planten 
  • Het opknappen van borders 
  • Het aanleggen van bloemen 
  • Het herstellen van het gazon  
  • Of het vernieuwen van uw terras 

Wij kunnen het allemaal voor u verzorgen. Door tuinrenovatie wordt uw tuin weer helemaal up-to-date en krijgt het de uitstraling die u wenst. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en uw tuin te bekijken. Op basis daarvan stellen we een plan op voor de tuinrenovatie en maken we een offerte op maat voor u. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over tuinrenovatie in Houten en omgeving. 

Stel uw vraag

Tuinrenovatie | Houten

Voor een volledige & snelle opdracht, vragen wij u om zoveel mogelijk gegevens in te vullen (waaronder foto's & afmetingen van de huidige situatie).

Direct aanvragen?

Vul dan ons contact formulier in of bel ons op.

popup Tekst

Beste klant,

Graag informeren wij u over een belangrijke ontwikkeling binnen onze bedrijven.
Per 1 januari 2024 bundelen Hoveniersbedrijf C.J. van Rooijen en Van Oord Hoveniers de krachten. Zij gaan verder onder de naam Van Oord Hoveniers. Hierdoor garanderen wij onze toekomstige dienstverlening en vergroten we onze projectcapaciteit. Als klant blijft u deze dienstverlening ervaren. Persoonlijk contact en kwalitatieve dienstverlening zijn voor beide bedrijven belangrijk!

Met vriendelijke groet,

Jesse van Oord

Van Oord Hoveniers logo
Van Oord Hoveniers