van-oord-hoveniers-accessoires
van-oord-hoveniers-projecten
van-oord-hoveniers-groene-daken
DSC_4393
Tuinrenovatie in IJsselstein voor een frisse uitstraling!
IJsselstein

Geef uw tuin nieuw leven met professionele tuinrenovatie in de buurt van IJsselstein 

Wilt u uw tuin in de buurt van IJsselstein een nieuwe, frisse uitstraling geven? Zoekt u een ervaren hovenier die gespecialiseerd is in tuinrenovatie in de omgeving van IJsselstein? Dan bent u bij Van Oord Hoveniers aan het juiste adres! Wij bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder tuinrenovatie, onderhoud, ontwerp en aanleg. Onze experts hebben jarenlange ervaring en kunnen uw tuin omtoveren tot een prachtige, functionele buitenruimte. Of u nu een gebruikstuin, siertuin, kindvriendelijke tuin, kleine tuin of designtuin wilt, wij staan voor u klaar. Neem gerust contact met ons op om uw wensen en ideeën te bespreken. Samen kunnen we uw droomtuin realiseren. 

Maak uw droomtuin werkelijkheid met onze professionele tuinrenovatie 

Bent u op zoek naar een manier om uw tuin in de omgeving van IJsselstein te verbeteren, maar wilt u geen volledig nieuwe tuinaanleg? Dan is tuinrenovatie misschien wel de oplossing voor u. Bij Van Oord Hoveniers denken we graag met u mee en bekijken we welke elementen van uw tuin behouden kunnen blijven en welke delen gerestaureerd of vervangen moeten worden. Veel van onze klanten zijn erg tevreden over hun gerenoveerde tuin. Bij Van Oord Hoveniers vinden we het belangrijk om een tuin te creëren waar u vele jaren plezier van zult hebben. 

Ontdek onze veelzijdige tuinrenovatie diensten 

Als u op zoek bent naar tuinrenovatie in de buurt van IJsselstein, dan is Van Oord Hoveniers de juiste keuze. Met ons ruime ervaring en kennis hebben we al vele klanten in IJsselstein en omgeving geholpen met het renoveren van hun tuin. Het vervangen van een aantal planten of het aanleggen van een nieuw terras kan al veel doen voor de uitstraling van uw tuin. Bij Van Oord Hoveniers kunnen we u helpen met het herstellen of vervangen van verschillende aspecten van uw tuin, zoals: 

  • Planten 
  • Bloemen 
  • Borders 
  • Gazon 
  • Terrassen 

Wij bieden nog veel meer mogelijkheden voor tuinrenovatie in de buurt van IJsselstein. Onze renovatiewerkzaamheden zorgen ervoor dat uw tuin nieuw leven wordt ingeblazen en u er weer jarenlang van kunt genieten. Na de renovatie kunnen wij ook het onderhoud van uw tuin voor u verzorgen. Neem vandaag nog contact met ons op als u geïnteresseerd bent in onze diensten voor tuinrenovatie in de buurt van IJsselstein. Wij komen graag langs om uw tuin te bekijken en u te adviseren over de mogelijkheden. 

Van Oord Hoveniers logo
Van Oord Hoveniers

Stel uw vraag

Tuinrenovatie | IJsselstein

Direct aanvragen?

Vul dan ons contact formulier in of bel ons op.

Beste klant,

Graag informeren wij u over een belangrijke ontwikkeling binnen onze bedrijven.
Per 1 januari 2024 bundelen Hoveniersbedrijf C.J. van Rooijen en Van Oord Hoveniers de krachten. Zij gaan verder onder de naam Van Oord Hoveniers. Hierdoor garanderen wij onze toekomstige dienstverlening en vergroten we onze projectcapaciteit. Als klant blijft u deze dienstverlening ervaren. Persoonlijk contact en kwalitatieve dienstverlening zijn voor beide bedrijven belangrijk!

Met vriendelijke groet,

Jesse van Oord