Tuinrenovatie in Utrecht voor een frisse uitstraling!

Tuinrenovatie in de buurt van Utrecht voor een frisse uitstraling 

Bent u toe aan vernieuwing in uw tuin dichtbij Utrecht? Zoekt u een vakkundige hovenier voor die uw buitenruimte kan transformeren? Ontdek dan Van Oord Hoveniers op onze website en zie hoe wij u van dienst kunnen zijn. Wij, bij Van Oord Hoveniers, zijn experts in tuinrenovatie in Utrecht, met een breed scala aan diensten van onderhoud en ontwerp tot aanleg. Wanneer u een wijziging in uw tuin overweegt, nodigen wij u uit voor een gesprek. We zijn er om samen met u uw tuinplannen door te nemen en een ontwerp, planning en offerte op te stellen, aangepast aan uw specifieke wensen, of u nu een gebruikstuin, siertuin, kindvriendelijke tuin, kleine tuin of designtuin wenst. 

Verschillende tuinrenovatie werkzaamheden 

Voor een tuinrenovatie kiest u met Van Oord Hoveniers voor topkwaliteit. We hebben al vele klanten in Utrecht en omstreken geholpen hun tuin te vernieuwen. Het vervangen van enkele planten of het aanleggen van een nieuw terras kan al een wereld van verschil maken. Onze renovatiewerkzaamheden omvatten onder meer het herstellen of vervangen van planten, borders, bloemen, gazons, terrassen, en meer. We bekijken graag samen met u de mogelijkheden om uw tuin weer jarenlang te laten stralen. Bovendien, als u na de renovatie behoefte heeft aan tuinonderhoud, staan we ook voor u klaar. 

Neem contact op voor een tuinrenovatie in Utrecht 

Stelt u zich eens voor: uw tuin, volledig getransformeerd en precies zoals u het altijd al wilde. Een plaats waar kleurrijke bloemen en weelderig groen samenkomen om een oase van rust te creëren. Een plek waar kinderen veilig kunnen spelen op zachte grasvelden, terwijl u ontspant op een sfeervol terras, omringd door geurige bloemperken en moderne waterpartijen. Of misschien een compacte stadstuin die slim is ingericht met verticale tuinen en multifunctionele ruimtes, waardoor elke vierkante meter optimaal wordt benut. Dit is geen verre droom meer. Neem contact op voor een tuinrenovatie in Utrecht en laat ons van Van Oord Hoveniers uw visie werkelijkheid worden. 

Stel uw vraag

Tuinrenovatie | Utrecht

Voor een volledige & snelle opdracht, vragen wij u om zoveel mogelijk gegevens in te vullen (waaronder foto's & afmetingen van de huidige situatie).

Direct aanvragen?

Vul dan ons contact formulier in of bel ons op.

popup Tekst

Beste klant,

Graag informeren wij u over een belangrijke ontwikkeling binnen onze bedrijven.
Per 1 januari 2024 bundelen Hoveniersbedrijf C.J. van Rooijen en Van Oord Hoveniers de krachten. Zij gaan verder onder de naam Van Oord Hoveniers. Hierdoor garanderen wij onze toekomstige dienstverlening en vergroten we onze projectcapaciteit. Als klant blijft u deze dienstverlening ervaren. Persoonlijk contact en kwalitatieve dienstverlening zijn voor beide bedrijven belangrijk!

Met vriendelijke groet,

Jesse van Oord

Van Oord Hoveniers logo
Van Oord Hoveniers