Tuinrenovatie in Nieuwegein voor een frisse uitstraling!

Tuinrenovatie in de buurt van Nieuwegein om uw tuin een frisse uitstraling te geven

Tuinrenovatie uit laten voeren in de buurt van Nieuwegein om uw tuin weer een frisse uitstraling te kunnen geven? Op zoek naar een hovenier die tuinrenovatie voor u kan realiseren in de omgeving van Nieuwegein? Breng dan eens een bezoekje aan de website van Van Oord hoveniers en bekijk wat wij voor u kunnen betekenen. Van Oord Hoveniers is een gespecialiseerd en ervaren hoveniersbedrijf dat tuinrenovatie voor klanten kan verzorgen in Nieuwegein en omgeving. Tuinrenovatie is slechts één onderdeel van de vele die wij kunnen uitvoeren. Naast tuinrenovatie kunnen wij ook onderhoud, ontwerp en aanleg verzorgen. Wilt u graag een aanpassing in uw tuin laten verzorgen? Een afspraak voor tuinrenovatie? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag uw wensen voor

tuinrenovatie bespreken en uw tuin bekijken. Van Oord Hoveniers inventariseert uw wensen en smaak en vertaald deze naar een tuinschets, werkplanning en prijs. Gebruikstuin, siertuin, kindvriendelijke tuin, kleine tuin, designtuin of nog anders? Wij realiseren dit graag.

Tuinrenovatie voor uw droomtuin

Graag uw droomtuin laten maken in de buurt van Nieuwegein? Zijn er nog bepaalde onderdelen van uw tuin naar wens? Dan is een complete nieuwe tuinaanleg zonde. U kunt beter kiezen voor tuinrenovatie. Tijdens tuinrenovatie in de buurt van Nieuwegein denken wij mee en bekijken wij welke elementen in uw tuin blijven en welke er hersteld of vervangen moeten worden. Alle tuinwensen kunnen we realiseren. Vaak horen wij enthousiaste berichten van tevreden tuinbezitters waarbij wij tuinrenovatie uitvoerde. Een tuin waar u jarenlang plezier van zult hebben is wat wij belangrijk vinden.

Tuinrenovatie werkzaamheden

Tuinrenovatie in de buurt van Nieuwegein laten verzorgen door van Oord Hoveniers? Dan maakt u beslist de beste keuze. Van Oord Hoveniers heeft al voor vele klanten tuinrenovatie mogen verzorgen in Nieuwegein en omgeving. Het vernieuwen van een aantal planten of het aanleggen van een nieuw terras doet al wonderen. Als wij tuinrenovatie uitvoeren kunt u denken aan het herstellen of vervangen van:

  • Planten
  • Borders
  • Bloemen
  • Gazon
  • Terrassen

En nog veel meer. Met tuinrenovatie blazen wij nieuw leven in uw tuin in de buurt van Nieuwegein. Wilt u graag tuinrenovatie laten verzorgen in de buurt van Nieuwegein? Neem dan contact op met Van Oord Hoveniers. Wij komen graag langs om uw tuin te bekijken. Met tuinrenovatie kunt u weer jarenlang genieten van uw tuin. Wilt u na tuinrenovatie uw tuin laten onderhouden? Dat kunnen wij ook voor u verzorgen.

Stel uw vraag

Tuinrenovatie | Nieuwegein

Voor een volledige & snelle opdracht, vragen wij u om zoveel mogelijk gegevens in te vullen (waaronder foto's & afmetingen van de huidige situatie).

Direct aanvragen?

Vul dan ons contact formulier in of bel ons op.

popup Tekst

Beste klant,

Graag informeren wij u over een belangrijke ontwikkeling binnen onze bedrijven.
Per 1 januari 2024 bundelen Hoveniersbedrijf C.J. van Rooijen en Van Oord Hoveniers de krachten. Zij gaan verder onder de naam Van Oord Hoveniers. Hierdoor garanderen wij onze toekomstige dienstverlening en vergroten we onze projectcapaciteit. Als klant blijft u deze dienstverlening ervaren. Persoonlijk contact en kwalitatieve dienstverlening zijn voor beide bedrijven belangrijk!

Met vriendelijke groet,

Jesse van Oord

Van Oord Hoveniers logo
Van Oord Hoveniers