Tulpen-van-Oord-hoveniers
DSC_4393
Slider tekst
Van Oord Hoveniers logo
Van Oord Hoveniers
Hoveniersbedrijf

Hoveniersbedrijf van Oord voor uw droomtuin!

Hoveniersbedrijf inschakelen om uw tuin weer netjes te maken? Wordt u gek van de bladeren in uw tuin? Teveel onkruid? Of wilt u een compleet nieuwe tuin laten maken? Wat uw tuinwensen ook zijn, hoveniersbedrijf van Oord realiseert deze graag. Hoveniersbedrijf van Oord werkt met een vast team hoveniers aan en in verschillende tuinen in de omgeving. Wij kunnen u van dienst zijn met verschillende tuinwerkzaamheden zoals:

  • Ontwerp
  • Aanleg
  • Onderhoud
  • Renovatie
  • Herstel

Bent u uitgekeken op uw huidige tuin? Wilt u graag een nieuw terras? Of een carport laten maken? Maak een afspraak met hoveniersbedrijf van Oord om uw wensen te bespreken. Wij bekijken graag wat wij voor u kunnen doen en voor welke prijs.

Hoveniersbedrijf met de nodige ervaring

Hoveniersbedrijf van Oord heeft jarenlange ervaring in het vak. Na het opdoen van ervaring in binnen- en buitenland, werd Van Oord Hoveniers in 2001 opgericht door de broers Jesse van Oord en Godfried van Oord met resp. een ‘Groene’ en ‘Grijze’ achtergrond en opleiding. Als dynamisch en ervaren hoveniersbedrijf zijn wij dagelijks actief in ons vak. Advies, ontwerp, aanleg, onderhoud of renovatie, niets is ons hoveniersbedrijf te gek. Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij bekijken uw tuin en lichten de mogelijkheden toe. Tevens kunt u kennis maken met onze werkwijze en ideeën. Als betrouwbaar hoveniersbedrijf staan wij graag voor u klaar.

Maak a.u.b. uw keuze:

Van Oord Hoveniers logo
Van Oord Hoveniers
Hoveniersbedrijf van Oord realiseert uw droomtuin
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © Van Oord Hoveniers 2021

Copyright © Van Oord Hoveniers 2021 - Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl / Z-IM.nl / Sitemap / Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring