Hovenier in de buurt van Utrecht nodig? Maak een afspraak met Van Oord Hoveniers

Op zoek naar een hovenier in regio Utrecht die uw droomtuin kan realiseren? Dan moet u bij Van Oord Hoveniers zijn!

Hovenier nodig in de buurt van Utrecht om uw droomtuin te laten realiseren? Onderhoud van uw tuin uit handen geven aan een vakkundige en betrouwbare hovenier in de buurt van Utrecht? Als u een hovenier zoekt in de buurt van Utrecht moet u beslist bij Van Oord Hoveniers zijn. Van Oord Hoveniers is uitgegroeid tot dé hovenier van Utrecht en omgeving en kan al uw buitenwensen vervullen.

Hovenier in Utrecht die ervaring heeft opgedaan in het binnen- en buitenland

Na het opdoen van ervaring in binnen- en buitenland, werd Van Oord Hoveniers in 2001 opgericht door de broers Jesse van Oord en Godfried van Oord met resp. een ‘Groene’ en ‘Grijze’ achtergrond en opleiding. Vandaag de dag zijn wij nog steeds actief als hovenier in Utrecht en omgeving en hebben wij een vaste klantenkring opgebouwd. Dagelijks maken en onderhouden wij verschillende tuinen. Of het nu gaat om ontwerpen, aanleggen of onderhouden van tuinen in de buurt van Utrecht, wij zijn dé aangewezen hovenier. Graag maken wij een tuin naar wens.

Hovenier van Oord in de buurt van Utrecht staat klaar voor al uw hovenierswerkzaamheden

Hovenier uw tuin laten doen in de buurt van Utrecht? Maak dan een afspraak met Van Oord Hoveniers. Van Oord Hoveniers is actief als hovenier voor verschillende klanten in de buurt van Utrecht. Voor verschillende hovenierswerkzaamheden hebben wij een geschikte hovenier. Zo vullen disciplines en vaardigheden elkaar aan. U zult niet snel horen dat wij het niet zien zitten. Wij zien iedere tuin als uniek project en leveren dan ook maatwerk. Inmiddels werken wij met een vast team van hoveniers uit het vak en mensen in opleiding: Van Oord Hoveniers mag opleiden tot en met niveau 4 volgens de Aequor norm. Dit doen wij dan ook dagelijks met veel plezier. Onze liefde en passie voor het hoveniersvak brengen wij graag over.

Onderhoud van uw tuin door dé hovenier van Utrecht en omstreken

Omdat elke tuin leeft, heeft elke tuin ook onderhoud nodig om de tuin levendig te houden. Het onderhoud van uw tuin zit 'm vooral in het snoeien, nieuwe beplanting en het onkruid wieden. Alle werkzaamheden zijn gericht op het in conditie houden van uw tuin. Als hovenier in Utrecht onderhouden wij uw tuin vakkundig.

Het onderhoud van een tuin is een vak apart. Bij Van Oord Hoveniers adviseren wij u graag over het onderhoud van uw tuin. Naast het onderhoud adviseren wij u ook graag over een optimale indeling van uw tuin. De ruimte in uw tuin optimaal benutten? Laat dan een tuinontwerp maken door uw hovenier in Utrecht. Voor een goed ontwerp komen wij graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Bij Van Oord Hoveniers houden wij van een uitdaging. Wij verzorgen het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan!

Stel uw vraag

Hovenier | Utrecht

Voor een volledige & snelle opdracht, vragen wij u om zoveel mogelijk gegevens in te vullen (waaronder foto's & afmetingen van de huidige situatie).

Direct aanvragen?

Vul dan ons contact formulier in of bel ons op.