Tulpen-van-Oord-hoveniers
DSC_4393
Slider tekst
Van Oord Hoveniers logo
Van Oord Hoveniers
Hovenier

Hovenier van Oord maakt uw tuin een droomtuin!

Hovenier inschakelen om uw tuin netjes te laten onderhouden? Nieuwe woning gekocht en wilt u uw droomtuin laten maken? Wat uw tuinwensen ook zijn, Van Oord Hoveniers is dé hovenier van de omgeving en kan verschillende tuinwensen realiseren. Na veel ervaring opgedaan te hebben binnen dit vak hebben de broers Jesse van Oord en Godfried van Oord hun eigen hoveniersbedrijf opgericht. Dagelijks werken zij met een vast team met veel enthousiasme aan verschillende werkzaamheden binnen tuinen. Wij hebben dan ook al vele mooie tuinen mogen realiseren. Of het nu gaat om ontwerpen, aanleggen of onderhouden van tuinen, wij staan graag voor u klaar. Bent u benieuwd wat wij voor u en uw tuin kunnen betekenen? Maak dan een afspraak. Wij komen altijd vrijblijvend langs om uw wensen te bespreken.

Geniet optimaal van uw tuin!

Een hovenier nodig om optimaal te kunnen genieten van uw tuin? Uw bedrijfstuin op laten knappen? Of uw dakterras een nieuwe look geven? Kies dan voor de ervaring, kennis en creativiteit van hovenier van Oord. Wij zijn specialist in:

En nog veel meer. Wij zijn geen standaard hoveniersbedrijf en onderscheiden ons van andere hoveniers. Onze tuinen zijn vernieuwend en worden precies volgens de wensen van onze klanten gemaakt. Wilt u een onderhoudsvriendelijke tuin? Veel groen en bloemen? Wat uw wensen ook zijn, onze hovenier realiseert deze graag. Met oog voor detail maakt hovenier van Oord droomtuinen naar wens.

Maak a.u.b. uw keuze:

Van Oord Hoveniers logo
Van Oord Hoveniers
Hovenier inschakelen om uw tuin netjes te laten onderhouden
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © Van Oord Hoveniers 2021

Copyright © Van Oord Hoveniers 2021 - Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl / Z-IM.nl / Sitemap / Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring