Van Oord Hoveniers: De hovenier voor uw tuinwerkzaamheden  

Hovenier gezocht? Van Oord Hoveniersbedrijf inhuren is een beslissing die u veel goeds zal brengen. Een hovenier inhuren vraagt om vertrouwen. Tijdens onze werkzaamheden gedragen wij echt als gast in uw tuin. Wij weten hoe belangrijk uw eigen tuin is en gaan hier respectvol mee. Zo ruimen we alle afval op, als we klaar zijn met het verfraaien van uw tuin. Neem contact met ons op voor: 

  • Tuinontwerp 
  • Tuinaanleg 
  • Tuinonderhoud 
  • Groene daken 

Wij zetten de wensen voor uw tuin om in een ontwerp dat helemaal bij u past. Tussentijds overleg over uw tuin bespreken we graag via een videobelsessie. Daag ons uit en laat ons weten welk tuinontwerp wij mogen realiseren. 

Tuin laten ontwerpen door hovenier van Oord 

Voor het ontwerpen van uw tuin ontvangen we graag een moodboard, de afmetingen van uw tuin en de foto’s van uw huidige tuin. Wilt u alleen een ontwerp? Dan is dit ook een mogelijkheid. Van Oord is uw hovenier voor tuinonderhoud precies zoals u dat wilt. Plannen om een overkapping in uw tuin te plaatsen? Dat nemen we graag direct mee in de werkzaamheden. Zo heeft u na afloop uw tuin helemaal naar wens ingericht en kan het genieten van de buitenruimte beginnen. 

Het aanleggen van een nieuwe tuin 

Bent u toe aan een aanpassing van uw tuin of wilt u de hele tuin laten renoveren door een hovenier? Wij zijn al jaren specialist in het aanleggen van tuinen en hebben al diverse droomtuinen mogen realiseren. Wanneer wij de aanleg van uw tuin verzorgen, komen wij altijd eerst langs om alle wensen te bespreken. Zo komen we er bijvoorbeeld achter hoeveel groen er in de tuin gewenst is en of u liever een strakke of een wildere tuin heeft. Wanneer uw wensen bekend zijn, beginnen we met het maken van een schets. Op basis van de schets maakt onze hovenier een werkplanning en stellen we de prijs vast. De kosten van de aanleg van een tuin hangen onder andere af van de oppervlakte, de materialen en de complexiteit van de gewenste voorzieningen.  

Van Oord Hovenier voor groene daken 

Groene daken met sedum geven uw huis een natuurlijke uitstraling en zorgen voor een goede isolatie. Hierdoor heeft u in de zomer binnen minder last van de warmte en bespaart u in de winter op stookkosten. Harde regenbuien worden door de dakbeplanting opgevangen, waardoor uw dak het hele jaar door beschermd blijft tegen regenval. Mogen wij bij u het dak op voor de aanleg van een vegetatiedak? Vul dan het contactformulier in, dan plannen we dit voor u in. 

Maak a.u.b. uw keuze

Stel uw vraag

Hovenier

Voor een volledige & snelle opdracht, vragen wij u om zoveel mogelijk gegevens in te vullen (waaronder foto's & afmetingen van de huidige situatie).

Direct aanvragen?

Vul dan ons contact formulier in of bel ons op.

popup Tekst

Beste klant,

Graag informeren wij u over een belangrijke ontwikkeling binnen onze bedrijven.
Per 1 januari 2024 bundelen Hoveniersbedrijf C.J. van Rooijen en Van Oord Hoveniers de krachten. Zij gaan verder onder de naam Van Oord Hoveniers. Hierdoor garanderen wij onze toekomstige dienstverlening en vergroten we onze projectcapaciteit. Als klant blijft u deze dienstverlening ervaren. Persoonlijk contact en kwalitatieve dienstverlening zijn voor beide bedrijven belangrijk!

Met vriendelijke groet,

Jesse van Oord

Van Oord Hoveniers logo
Van Oord Hoveniers