Van Oord Hoveniers maakt van uw tuin een droomtuin

Hovenier inschakelen om uw tuin netjes te laten onderhouden? Nieuwe woning gekocht en wilt u uw droomtuin laten maken? Wat uw tuinwensen ook zijn, Van Oord Hoveniers is dé hovenier van de omgeving en kan verschillende tuinwensen realiseren. Na veel ervaring opgedaan te hebben binnen dit vak hebben de broers Jesse van Oord en Godfried van Oord hun eigen hoveniersbedrijf opgericht. Dagelijks werken zij met een vast team met veel enthousiasme aan verschillende werkzaamheden binnen tuinen. Wij hebben dan ook al vele mooie tuinen mogen realiseren. Of het nu gaat om ontwerpen, aanleggen of onderhouden van tuinen, wij staan graag voor u klaar. Bent u benieuwd wat wij voor u en uw tuin kunnen betekenen? Maak dan een afspraak. Wij komen altijd vrijblijvend langs om uw wensen te bespreken.

Geniet optimaal van uw tuin

Een hovenier nodig om optimaal te kunnen genieten van uw tuin? Uw bedrijfstuin op laten knappen? Of uw dakterras een nieuwe look geven? Kies dan voor de ervaring, kennis en creativiteit van Van Oord Hoveniers. Wij zijn specialist in:

  • Tuinen
  • Onderhoud
  • Aanleg
  • Renovatie

En nog veel meer. Wij zijn geen standaard hoveniersbedrijf en onderscheiden ons van andere hoveniers. Onze tuinen zijn vernieuwend en worden precies volgens de wensen van onze klanten gemaakt. Wilt u een onderhoudsvriendelijke tuin? Veel groen en bloemen? Wat uw wensen ook zijn, onze hovenier realiseert deze graag. Met oog voor detail maakt Van Oord Hoveniers droomtuinen naar wens.

Voor elke hoveniersklus heeft Van Oord Hoveniers een geschikte hovenier in huis

Van Oord Hoveniers is actief als hovenier voor verschillende klanten in de omgeving. Voor verschillende hovenierswerkzaamheden hebben wij een geschikte hovenier. Zo vullen disciplines en vaardigheden elkaar aan. U zult niet snel horen dat wij het niet zien zitten. Wij zien iedere tuin als uniek project en leveren dan ook maatwerk. Inmiddels werken wij met een vast team van hoveniers uit het vak en mensen in opleiding: Van Oord Hoveniers mag opleiden tot en met niveau 4 volgens de Aequor norm. Dit doen wij dan ook dagelijks met veel plezier. Onze liefde en passie voor het hovenier vak brengen wij graag over.

Onderhoud

Omdat elke tuin leeft heeft elke tuin onderhoud nodig om de tuin levendig te houden. Het onderhoud van uw tuin zit 'm vooral in het snoeien, nieuwe beplanting en het onkruid wieden. Alle werkzaamheden zijn gericht op het in conditie houden van uw tuin. Als hovenier onderhouden wij uw tuin vakkundig. Het onderhoud van een tuin is een vak apart. Bij Van Oord Hoveniers adviseren wij u graag over het onderhoud van uw tuin. Naast het onderhoud adviseren wij u ook graag over een optimale indeling van uw tuin. De ruimte in uw tuin optimaal benutten? Laat dan een tuinontwerp maken door uw hovenier. Voor een goed ontwerp komen wij graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

Hoveniersbedrijf voor een tuinontwerp

Nadat één van de hoveniers bij u langs is geweest kunnen wij een ontwerp maken en een gespecificeerde offerte. Deze zullen wij vervolgens uitvoerig met u bespreken. Hierdoor komt u achteraf niet voor onaangename verassingen te staan. Van Oord Hoveniers houdt van duidelijkheid. Wij gaan pas voor u aan de slag als alles duidelijk is. De prijs zal geen verassing meer zijn. Uw tuin beslist wel! Als u uw tuin door ons hoveniersbedrijf laat aanleggen wordt deze beslist mooier dan u van te voren gedacht had. Van Oord Hoveniers verzorgd alles wat nodig is voor de aanleg van uw tuin. Hiervoor maken wij gebruik van een vertrouwd en zeer volledig netwerk van leveranciers.

Waarom Van Oord Hoveniers?

Veel klanten zijn u voorgegaan door te kiezen voor ons hoveniersbedrijf. Van Oord Hoveniers:

  • Biedt één contactpersoon
  • Maakt een strakke planning
  • Gaat geen tuinuitdaging uit de weg
  • Gedragen ons als een gast in uw tuin

Als hoveniersbedrijf onderscheiden wij ons van andere door net dat beetje extra te leveren. Wij werken netjes en zorgen elke dag voor een nette tuin. Wij laten geen rommel achter en ruimen alles op. Benieuwd wat wij als hoveniersbedrijf allemaal gerealiseerd hebben? Bekijk dan de door ons gerealiseerde projecten op de website. Wij zouden het leuk vinden als wij ook uw prachtige tuin mogen realiseren.

Maak a.u.b. uw keuze

Stel uw vraag

Hovenier

Voor een volledige & snelle opdracht, vragen wij u om zoveel mogelijk gegevens in te vullen (waaronder foto's & afmetingen van de huidige situatie).

Direct aanvragen?

Vul dan ons contact formulier in of bel ons op.