Hovenier in de buurt van Nieuwegein nodig? Maak een afspraak met Van Oord Hoveniers

Hovenier in Nieuwegein: Van Oord Hoveniers voor uitstekende tuinzorg

In Nieuwegein biedt Van Oord Hoveniers een complete reeks diensten voor uw tuin, van gedetailleerd tuinontwerp tot professionele tuinaanleg en zorgvuldig tuinonderhoud. Wij begrijpen het belang van een prachtige, goed onderhouden tuin als verlengstuk van uw woning. Onze benadering is om met u samen te werken, rekening houdend met uw wensen en de unieke kenmerken van uw tuin. Of het nu gaat om een nieuwe aanleg of het onderhouden van bestaande tuinen, wij streven naar het creëren van duurzame, mooie buitenruimtes. Voor al uw tuinbehoeften kunt u vertrouwen op Van Oord als uw hovenier in Nieuwegein. 

Tuinontwerp in Nieuwegein: Creativiteit ontmoet functionaliteit 

Een doordacht tuinontwerp vormt de basis van elke indrukwekkende tuin. Bij Van Oord Hoveniers in Nieuwegein luisteren we naar uw ideeën en wensen om een tuinontwerp te creëren dat zowel functioneel als esthetisch is. Ons doel is om een buitenruimte te ontwerpen die niet alleen voldoet aan uw huidige behoeften, maar ook flexibel genoeg is om in de toekomst aan te passen. Of u nu een kleine stadstuin heeft of een uitgestrekt landschap, onze hovenier in Nieuwegein zorgt ervoor dat elke centimeter van uw tuin optimaal wordt benut. 

Professionele tuinaanleg door Van Oord in Nieuwegein 

Van Oord Hoveniers is gespecialiseerd in tuinaanleg en het vormgeven van diverse soorten tuinen in Nieuwegein. Elke tuin is uniek en vereist een persoonlijke benadering voor de aanleg. Ons team combineert traditionele technieken met moderne trends om tuinen te creëren die zowel tijdloos als vooruitstrevend zijn. Bij de tuinaanleg richten we ons op het selecteren van de juiste planten, materialen en een lay-out die perfect aansluiten bij de stijl van uw huis en omgeving. 

Groene daken in Nieuwegein: Duurzaamheid en stijl met Van Oord 

Van Oord Hoveniers brengt duurzame oplossingen naar Nieuwegein met onze expertise in groene daken. Deze daken zijn niet alleen een esthetische toevoeging aan uw woning, maar bieden ook tal van milieuvriendelijke voordelen, zoals betere isolatie en een toename van biodiversiteit. Onze hovenier in Nieuwegein zal u begeleiden bij het kiezen van de juiste planten en de beste methodes voor uw specifieke situatie, waardoor uw groene dak een levendig en duurzaam onderdeel van uw huis wordt. 

Stel uw vraag

Hovenier | Nieuwegein

Voor een volledige & snelle opdracht, vragen wij u om zoveel mogelijk gegevens in te vullen (waaronder foto's & afmetingen van de huidige situatie).

Direct aanvragen?

Vul dan ons contact formulier in of bel ons op.

popup Tekst

Beste klant,

Graag informeren wij u over een belangrijke ontwikkeling binnen onze bedrijven.
Per 1 januari 2024 bundelen Hoveniersbedrijf C.J. van Rooijen en Van Oord Hoveniers de krachten. Zij gaan verder onder de naam Van Oord Hoveniers. Hierdoor garanderen wij onze toekomstige dienstverlening en vergroten we onze projectcapaciteit. Als klant blijft u deze dienstverlening ervaren. Persoonlijk contact en kwalitatieve dienstverlening zijn voor beide bedrijven belangrijk!

Met vriendelijke groet,

Jesse van Oord

Van Oord Hoveniers logo
Van Oord Hoveniers