Maak uw droomtuin werkelijkheid met Van Oord Hoveniers in IJsselstein en omgeving!

Maak uw droomtuin werkelijkheid met Van Oord Hoveniers in IJsselstein en omgeving!

Bent u op zoek naar een ervaren hovenier in de regio van IJsselstein die uw droomtuin kan creëren? Of wilt u graag het onderhoud van uw tuin uitbesteden aan een betrouwbare en vakkundige professional? Dan is Van Oord Hoveniers de hovenier die u zoekt. Met jarenlange ervaring in zowel binnen- als buitenland, werd het bedrijf in 2001 opgericht door de broers Jesse en Godfried van Oord. Sindsdien hebben zij een trouwe klantenkring opgebouwd en staan zij bekend als dé hovenier van IJsselstein en omgeving. Of het nu gaat om het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van tuinen, Van Oord Hoveniers kan al uw buitenwensen vervullen en creëert graag een tuin op maat.

Hovenier van Oord in de omgeving van IJsselstein

Op zoek naar een hovenier in de buurt van IJsselstein? Neem dan contact op met Van Oord Hoveniers. Wij zijn gespecialiseerd in diverse hovenierswerkzaamheden en hebben een team van vakmensen die elkaar aanvullen en versterken. Of het nu gaat om het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van uw tuin, wij gaan geen enkel project uit de weg. Bij Van Oord Hoveniers geloven wij dat elke tuin uniek is en leveren daarom altijd maatwerk. Ons team bestaat uit ervaren hoveniers en mensen in opleiding. Van Oord Hoveniers mag opleiden tot en met niveau 4 volgens de Aequor norm. Wij delen graag onze liefde en passie voor het hoveniers vak met onze klanten.

Professioneel tuinonderhoud in IJsselstein door Van Oord Hoveniers

Als trots hoveniesbedrijf in IJsselstein weten wij bij Van Oord Hoveniers als geen ander hoe belangrijk het is om uw tuin goed te onderhouden. Het is immers de sleutel tot het behouden van de levendigheid van uw tuin. Onze vakkundige hoveniers zijn dan ook volledig toegewijd aan het snoeien, nieuwe beplanting en het wieden van onkruid in uw tuin, zodat deze altijd in topconditie blijft.

Tuinonderhoud is een vak apart en daarom voorzien wij u graag van professioneel advies op maat. Naast het onderhoud van uw tuin, staan wij u ook bij in het optimaliseren van uw tuin. Wilt u graag optimaal gebruik maken van de ruimte in uw tuin? Dan maken wij graag een tuinontwerp voor u. Wij nemen uw wensen graag met u door tijdens een persoonlijk gesprek. Bij Van Oord Hoveniers houden wij van uitdagingen en zijn wij altijd bereid om het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw tuin te verzorgen. Vraag daarom vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte aan!

Stel uw vraag

Hovenier | IJsselstein

Voor een volledige & snelle opdracht, vragen wij u om zoveel mogelijk gegevens in te vullen (waaronder foto's & afmetingen van de huidige situatie).

Direct aanvragen?

Vul dan ons contact formulier in of bel ons op.

popup Tekst

Beste klant,

Graag informeren wij u over een belangrijke ontwikkeling binnen onze bedrijven.
Per 1 januari 2024 bundelen Hoveniersbedrijf C.J. van Rooijen en Van Oord Hoveniers de krachten. Zij gaan verder onder de naam Van Oord Hoveniers. Hierdoor garanderen wij onze toekomstige dienstverlening en vergroten we onze projectcapaciteit. Als klant blijft u deze dienstverlening ervaren. Persoonlijk contact en kwalitatieve dienstverlening zijn voor beide bedrijven belangrijk!

Met vriendelijke groet,

Jesse van Oord

Van Oord Hoveniers logo
Van Oord Hoveniers