Op zoek naar een hovenier in Houten? Kies voor Van Oord Hoveniers!  

Op zoek naar een hovenier in Houten? Kies voor Van Oord Hoveniers!  

Als u een hovenier nodig hebt in Houten en omgeving om uw droomtuin te realiseren of uw tuin professioneel te laten onderhouden, dan is Van Oord Hoveniers de perfecte keuze. Wij hebben ruime ervaring in binnen- en buitenland en zijn in 2001 opgericht door de broers Jesse van Oord en Godfried van Oord. Als dé hovenier van Houten en omgeving hebben wij een vaste klantenkring opgebouwd en verzorgen wij dagelijks de ontwerp-, aanleg- en onderhoudswerkzaamheden voor diverse tuinen. Bij Van Oord Hoveniers staat uw wens centraal en streven wij naar perfectie in elk project dat wij aannemen. Maak vandaag nog een afspraak met ons! 

Vakkundige hoveniersdiensten in de omgeving van Houten bij Van Oord Hoveniers 

Op zoek naar een ervaren en betrouwbare hovenier in de buurt van Houten? Maak dan een afspraak met Van Oord Hoveniers. Onze hoveniers zijn actief voor verschillende klanten in de omgeving van Houten. Zij beschikken over diverse disciplines en vaardigheden om aan uw specifieke wensen te voldoen. Bij Van Oord Hoveniers zien wij iedere tuin als een uniek project en leveren wij maatwerk voor een optimale tuinbeleving. Ons team bestaat uit ervaren hoveniers uit het vak en talentvolle mensen in opleiding, die wij dagelijks met veel plezier opleiden tot en met niveau 4 volgens de Aequor norm. Wij zijn gepassioneerd over ons vak en delen onze kennis en liefde voor tuinen graag met u. Kortom, voor de realisatie van uw droomtuin en het onderhoud ervan, bent u bij Van Oord Hoveniers aan het juiste adres. 

Tuinonderhoud door een ervaren hovenier in Houten  

Een tuin is voortdurend in ontwikkeling en vereist regelmatig onderhoud om er op zijn best uit te zien. Het snoeien van planten, het toevoegen van nieuwe beplanting en het verwijderen van onkruid zijn essentiële werkzaamheden om uw tuin in topconditie te houden. Als ervaren hovenier in Houten nemen wij graag het onderhoud van uw tuin uit handen. 

Het onderhouden van een tuin vereist vakmanschap. Bij Van Oord Hoveniers voorzien wij u graag van advies over het onderhoud van uw tuin. Naast onderhoud kunnen wij ook een optimaal ontwerp voor uw tuin creëren. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en een passend tuinontwerp te maken. Bij Van Oord Hoveniers gaan wij geen uitdaging uit de weg. Wij verzorgen het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! 

Stel uw vraag

Hovenier | Houten

Voor een volledige & snelle opdracht, vragen wij u om zoveel mogelijk gegevens in te vullen (waaronder foto's & afmetingen van de huidige situatie).

Direct aanvragen?

Vul dan ons contact formulier in of bel ons op.