Hovenier in Bilthoven nodig? Maak een afspraak met Van Oord Hoveniers

Hovenier in Bilthoven nodig? Maak een afspraak met Van Oord Hoveniers

Op zoek naar een hovenier in Bilthoven die uw droomtuin kan realiseren? Of wilt u het onderhoud van uw tuin uit handen geven aan een betrouwbare en vakkundige professional? Zoek dan niet verder dan Van Oord Hoveniers, dé specialist in Bilthoven en omgeving. Sinds de oprichting van ons bedrijf in 2001, hebben we ons ontwikkeld tot de toonaangevende hovenier in de regio. Onze oprichters, Jesse en Godfried van Oord, hebben hun expertise opgedaan in binnen- en buitenland. Zij hebben hun passie voor groen en grijs samengebracht in ons bedrijf. Vandaag de dag hebben we een uitgebreide klantenkring en verzorgen we dagelijks ontwerp-, aanleg- en onderhoudswerkzaamheden voor verschillende tuinen. Of het nu gaat om het ontwerpen van een nieuwe tuin, het aanleggen van een terras, of het onderhouden van uw huidige tuin, wij zijn de aangewezen hovenier voor de klus. Onze ervaren en gemotiveerde teamleden zijn in staat om aan al uw wensen te voldoen en leveren maatwerk voor elke klus.

Laat uw tuin verzorgen door Van Oord Hoveniers in de regio Bilthoven

Bent u op zoek naar een professionele hovenier in de buurt van Bilthoven? Maak dan een afspraak met Van Oord Hoveniers. Ons bedrijf is al vele jaren actief als hovenier in de regio en heeft een uitgebreid klantenbestand opgebouwd. Ons team van hoveniers beschikt over verschillende disciplines en vaardigheden, waardoor we voor elke klus een geschikte professional hebben. Bij Van Oord Hoveniers zien we elke tuin als een uniek project en leveren we altijd maatwerk. We werken met een vast team van ervaren hoveniers en bieden ook opleidingen aan volgens de Aequor norm. Onze liefde en passie voor het hoveniersvak dragen we graag over aan onze klanten. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en ontdek wat wij voor uw tuin kunnen betekenen.

Hovenier in Bilthoven voor professioneel tuinonderhoud

Elke tuin heeft onderhoud nodig om de tuin levendig te houden. Dit onderhoud omvat het snoeien, planten van nieuwe beplanting en het verwijderen van onkruid, zodat uw tuin altijd in topconditie is. Als uw lokale hovenier in Bilthoven begrijpen wij dat het onderhoud van uw tuin een vak apart is en adviseren wij u graag over de beste aanpak.

Naast onderhoud kunnen wij u ook helpen met het optimaliseren van uw tuinindeling. Als u een tuinontwerp wilt laten maken, komen wij graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Bij Van Oord Hoveniers vinden wij het leuk om uitdagingen aan te gaan en daarom verzorgen wij het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Vraag vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte aan!

Stel uw vraag

Hovenier | Bilthoven

Voor een volledige & snelle opdracht, vragen wij u om zoveel mogelijk gegevens in te vullen (waaronder foto's & afmetingen van de huidige situatie).

Direct aanvragen?

Vul dan ons contact formulier in of bel ons op.

popup Tekst

Beste klant,

Graag informeren wij u over een belangrijke ontwikkeling binnen onze bedrijven.
Per 1 januari 2024 bundelen Hoveniersbedrijf C.J. van Rooijen en Van Oord Hoveniers de krachten. Zij gaan verder onder de naam Van Oord Hoveniers. Hierdoor garanderen wij onze toekomstige dienstverlening en vergroten we onze projectcapaciteit. Als klant blijft u deze dienstverlening ervaren. Persoonlijk contact en kwalitatieve dienstverlening zijn voor beide bedrijven belangrijk!

Met vriendelijke groet,

Jesse van Oord

Van Oord Hoveniers logo
Van Oord Hoveniers