Tulpen-van-Oord-hoveniers
DSC_4393
Slider tekst
Van Oord Hoveniers logo
Van Oord Hoveniers
Onderhoud bedrijfsterreinen

Onderhoud bedrijfstuinen voor een mooi visitekaartje

Uw bedrijfstuin is ook wel hét visitekaartje van uw bedrijf. Het is de eerste indruk die u achter laat bij uw bezoekers en klanten. Een mooie bedrijfstuin aan laten leggen is één, maar deze mooi houden is minstens zo belangrijk. Als wij een bedrijfstuin ontwerpen houden we rekening met het beperken van onderhoud. Desondanks heeft óók een onderhoudsvriendelijke tuin onderhoud nodig. Wij zullen voorkomen dat er achterstallig onderhoud ontstaat en zorgen ervoor dat de bedrijfstuin er altijd netjes uitziet. En dat zonder dat u hier zelf omkijken naar heeft.

Een tuin vol leven

Een tuin zit vol leven. Bomen, planten en bloemen blijven in optimale conditie mits deze goed verzorgd worden. Afhankelijk van uw wensen en de soort tuin kunnen wij zowel wekelijks, éénmalig als periodiek onderhoud uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan een voorjaars- of winterbeurt. Door de wisselende seizoenen veranderen ook de behoeften en onderhoudswerkzaamheden van de tuin. Ons team gespecialiseerde hoveniers weten exact wat de tuin nodig heeft.

Onderhoudscontract bedrijfstuin

Als bedrijf wilt u bezig zijn met de dagelijkse werkzaamheden. Voor wat betreft de tuin nemen wij graag alle zorgen uit handen. Met een onderhoudscontract op maat zorgen wij ervoor dat uw tuin er altijd netjes bij ligt. Hoe doen wij dit? Op basis van de frequenties en aandachtspunten kunnen wij samen met u het onderhoud bepalen. We doen een financieel voorstel en maken een lange termijn plan op maat. Op deze wijze weet u precies wanneer er welke werkzaamheden nodig zijn en wat de afspraken zijn. Met een onderhoudscontract bent u het hele jaar door verzekerd van een goed bijgehouden tuin.

Meer dan een visitekaartje

Een bedrijfstuin is meer dan een visitekaartje voor uw klanten. Zo is het een plek om even heerlijk te ontspannen tijdens een drukke werkdag. Daarnaast is bewezen dat een fijne groene omgeving bijdraagt aan een fijne werksfeer en minder ziekteverzuim. Het biedt meer rust en minder stress. Genoeg redenen om aandacht te besteden aan uw bedrijfstuin. Meer informatie over wat wij kunnen betekenen? Wij vertellen het u graag.

Van Oord Hoveniers werkt o.a. voor:

  • VVE’s
  • Scholen
  • Instellingen
  • Bedrijven

Maak a.u.b. uw keuze:

Van Oord Hoveniers logo
Van Oord Hoveniers
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © Van Oord Hoveniers 2022

Copyright © Van Oord Hoveniers 2022 - Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl / Z-IM.nl / Sitemap / Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring