Tulpen-van-Oord-hoveniers
DSC_4393
Slider tekst
Van Oord Hoveniers logo
Van Oord Hoveniers
Onderhoud bedrijfsterreinen

Onderhoud bedrijfsterreinen voor sfeervolle beplanting

Het onderhoud van bedrijfsterreinen kan soms een zware klus zijn. Zo niet, een tijdrovende klus. Zit u in een tweestrijd tussen de gezellige beplanting op uw -terrein of bedrijfsparkeerplaats behouden of verwijderen? De beplanting geeft het terrein rondom uw kantoorpand, productiehal of werkplaats uiteraard wel een goede sfeer. Niet alleen voor u en uw collega’s maar ook voor uw bezoekers.

Maar dan is er natuurlijk nog wel de vraag wie het onderhoud van uw bedrijfsterrein uit gaat voeren. Al die planten, struiken en bomen hebben aandacht nodig. Aandacht in verzorging én een beetje liefde. Van Oord Hoveniers verzorgt graag uw beplanting van het bedrijfsterrein.

Ook voor het onderhoud van uw bedrijfsterreinen belt u van Oord Hoveniers

Van Oord Hoveniers heeft 18 jaar ervaring in het onderhouden van tuinen en bedrijfsterreinen. We hebben in de loop der jaren genoeg kennis verzameld om elk terrein en vele verschillende beplantingen te kunnen verzorgen. We zouden graag ook het onderhoud van uw bedrijfsterreinen overnemen. Zo behoudt u uw gezellige sfeer en mooie aanblik, maar heeft u niet de zorgen voor het water geven van de planten in een droge zomer of het snoeien van de buxus.

Van Oord Hoveniers regelt het onderhoud van uw bedrijfsterreinen

Van Oord Hoveniers is een goede partner voor onderhoud van bedrijfsterreinen. Wij werken namelijk met de volgende waarden:

  • U heeft altijd één contactpersoon voor al uw vragen
  • Iets overleggen, vragen of informeren kan dus altijd
  • We werken met strakke planningen, afspraak is afspraak
  • Uiteraard ruimen wij ook al het (groen)afval op uw terrein op na het werk

Elk bedrijfsterrein is anders en dus ook het onderhoud van de bedrijfsterreinen. Waar het ene terrein slechts een paar bomen op de parkeerplaats heeft staan, heeft de ander misschien wel een enkel bloemperkje of meerdere struiken ter decoratie van het bedrijfsterrein.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Van Oord Hoveniers op het gebied van onderhoud van bedrijfsterreinen? Vult u dan het formulier op deze pagina in of bel ons op!

Maak a.u.b. uw keuze:

Van Oord Hoveniers logo
Van Oord Hoveniers
Onderhoud bedrijfsterreinen
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © Van Oord Hoveniers 2021

Copyright © Van Oord Hoveniers 2021 - Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl / Z-IM.nl / Sitemap / Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring