Onderhoud bedrijfsterreinen

Professioneel bedrijfsterrein onderhoud in de regio van IJsselstein door Van Oord Hoveniers 

Bent u op zoek naar een professionele hovenier die het onderhoud van uw bedrijfsterrein in IJsselstein kan regelen? Bij Van Oord Hoveniers bent u aan het juiste adres. Met 18 jaar aan ervaring in de regio zijn wij een bekend begrip geworden. Ons deskundige team staat klaar om uw tuinen te onderhouden, groene daken te creëren en nieuwe tuinen te ontwerpen. Naast het onderhoud van uw persoonlijke tuin, zijn wij ook in staat om de beplanting op uw bedrijfsterrein te onderhouden en te verzorgen. U kunt op ons vertrouwen voor kwalitatief hoogstaand werk en een betrouwbare service. 

De impact van een goed onderhouden bedrijfsterrein op uw imago 

Een goed onderhouden bedrijfsterrein is van groot belang voor de uitstraling en professionaliteit van uw bedrijf. Bij Van Oord Hoveniers weten we dat een goed onderhouden bedrijfsterrein in IJsselstein betekent dat: 

  • Onkruid tussen de tegels tot het verleden behoort. 
  • Bomen netjes gesnoeid zijn en bijdragen aan een aangename uitstraling. 
  • Planten voldoende bewaterd worden en er gezond uitzien. 
  • De parkeerplaatsen recht bestraat en goed begaanbaar zijn. 

Stelt u zich eens voor: u bezoekt een bedrijf en ziet uitgedroogde planten, onkruid dat tot uw enkels reikt en u struikelt over het hoogteverschil op de parkeerplaats. Dit geeft direct een negatieve indruk en het bedrijf staat dan al met 1-0 achter. Bij Van Oord Hoveniers begrijpen we hoe belangrijk het is om een goed onderhouden bedrijfsterrein te hebben. Zodat uw bedrijf op een positieve manier opvalt en bijdraagt aan een professionele uitstraling.  

Waarom regelmatig onderhoud van bedrijfsterreinen cruciaal is voor optimale resultaten 

Een goed onderhouden bedrijfsterrein is van cruciaal belang om een professionele uitstraling te behouden en uw bedrijf op een positieve manier te presenteren. Bij Van Oord Hoveniers adviseren wij dan ook om uw bedrijfsterrein regelmatig te onderhouden. Wij begrijpen echter dat u als ondernemer niet altijd de tijd heeft om dit zelf te doen. U moet wellicht een team aansturen, honderden e-mails beantwoorden, vacatures online zetten, rapporten schrijven of vergaderen met collega's. Daarom bieden wij bij Van Oord Hoveniers de oplossing door het onderhoud van uw bedrijfsterrein in IJsselstein voor u uit handen te nemen. 

Professioneel onderhoud van bedrijfsterreinen in IJsselstein door Van Oord Hoveniers 

Bij Van Oord Hoveniers begrijpen we dat elk bedrijfsterrein uniek is en andere behoeften heeft als het gaat om onderhoud. Of u nu op zoek bent naar eenmalig of periodiek onderhoud van uw bedrijfsterrein of parkeerplaats in IJsselstein, wij komen graag persoonlijk bij u langs om alle mogelijkheden en kosten te bespreken. Op deze manier kunnen wij samen met u bepalen welke onderdelen er onderhouden moeten worden en wat de beste aanpak is.  

Als u vragen heeft of meer informatie wilt over onze diensten, kunt u contact met ons opnemen via e-mail, telefoon of door het invullen van het formulier op onze website. Wij staan klaar om u te helpen en uw bedrijfsterrein in IJsselstein tot in de puntjes te onderhouden. 

Stel uw vraag

Onderhoud bedrijfsterreinen | IJsselstein

Voor een volledige & snelle opdracht, vragen wij u om zoveel mogelijk gegevens in te vullen (waaronder foto's & afmetingen van de huidige situatie).

Direct aanvragen?

Vul dan ons contact formulier in of bel ons op.

popup Tekst

Beste klant,

Graag informeren wij u over een belangrijke ontwikkeling binnen onze bedrijven.
Per 1 januari 2024 bundelen Hoveniersbedrijf C.J. van Rooijen en Van Oord Hoveniers de krachten. Zij gaan verder onder de naam Van Oord Hoveniers. Hierdoor garanderen wij onze toekomstige dienstverlening en vergroten we onze projectcapaciteit. Als klant blijft u deze dienstverlening ervaren. Persoonlijk contact en kwalitatieve dienstverlening zijn voor beide bedrijven belangrijk!

Met vriendelijke groet,

Jesse van Oord

Van Oord Hoveniers logo
Van Oord Hoveniers