Laat Van Oord Hoveniers het onderhoud van uw bedrijfsterrein in Houten regelen

Laat Van Oord Hoveniers het onderhoud van uw bedrijfsterrein in Houten regelen

Van Oord Hoveniers is gespecialiseerd in het onderhouden van bedrijfsterreinen in de omgeving van Houten. Met onze jarenlange ervaring zijn wij een vertrouwd gezicht in de regio. Of het nu gaat om het verzorgen van tuinen, het aanleggen van groene daken of het ontwerpen van nieuwe buitenruimtes, bij ons bent u aan het juiste adres. Naast het onderhoud van de tuinen, zorgen wij ook voor de groenvoorziening op bedrijfsterreinen. Wij zijn uw partner in het creëren van een representatieve en duurzame buitenomgeving voor uw bedrijf.

Een goed onderhouden bedrijfsterrein maakt het verschil

Een goed onderhouden bedrijfsterrein is van groot belang voor een professionele uitstraling van uw bedrijf. Het is een visitekaartje dat bijdraagt aan een positieve indruk op bezoekers en collega's. Bij Van Oord Hoveniers begrijpen wij dit als geen ander. Daarom zorgen wij graag voor het onderhoud van uw bedrijfsterrein in Houten en omgeving. Met onze expertise en ervaring zorgen wij voor:

  • Een onkruidvrij terrein
  • Mooi gesnoeide bomen
  • Goed verzorgde planten met voldoende water
  • Een strak aangelegde parkeerplaats zonder hoogteverschillen

Wij weten als geen ander dat een onverzorgd bedrijfsterrein direct een negatieve indruk achterlaat. Door te kiezen voor Van Oord Hoveniers weet u zeker dat uw bedrijfsterrein er altijd representatief uitziet en een positieve indruk achterlaat bij bezoekers en collega's.

Optimaal resultaat door regelmatig onderhoud van bedrijfsterreinen

Ons advies is om uw bedrijfsterreinen regelmatig te onderhouden. Wij begrijpen echter dat u als drukke ondernemer niet altijd de tijd heeft om zich bezig te houden met het onderhoud van uw terrein. U bent immers bezig met het aansturen van een team, het beantwoorden van honderden e-mails, het online zetten van vacatures, het schrijven van rapporten of het overleggen met collega's. Om u tijd en moeite te besparen, biedt Van Oord Hoveniers graag professioneel onderhoud van uw bedrijfsterreinen in Houten aan.

Wij zijn experts in het onderhouden van bedrijfsterreinen in Houten

Wanneer u behoefte heeft aan eenmalig of periodiek onderhoud voor uw bedrijfsterrein of parkeerplaats in Houten, staan wij voor u klaar. Wij komen graag bij u langs om persoonlijk alle mogelijkheden en kosten te bespreken, zodat u volledig op de hoogte bent van onze dienstverlening. Samen met u maken we vervolgens een afspraak of een periodieke planning, waarbij we alle afgesproken onderdelen van uw terrein of parkeerplaats onderhouden.

Of het nu gaat om het verzorgen van uw planten, het snoeien van de bomen op uw parkeerterrein of het herstellen van de bestrating, bij Van Oord Hoveniers in Houten bent u aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op via e-mail, telefoon of het formulier op onze website, zodat we al uw vragen kunnen beantwoorden.

Stel uw vraag

Onderhoud bedrijfsterreinen | Houten

Voor een volledige & snelle opdracht, vragen wij u om zoveel mogelijk gegevens in te vullen (waaronder foto's & afmetingen van de huidige situatie).

Direct aanvragen?

Vul dan ons contact formulier in of bel ons op.

popup Tekst

Beste klant,

Graag informeren wij u over een belangrijke ontwikkeling binnen onze bedrijven.
Per 1 januari 2024 bundelen Hoveniersbedrijf C.J. van Rooijen en Van Oord Hoveniers de krachten. Zij gaan verder onder de naam Van Oord Hoveniers. Hierdoor garanderen wij onze toekomstige dienstverlening en vergroten we onze projectcapaciteit. Als klant blijft u deze dienstverlening ervaren. Persoonlijk contact en kwalitatieve dienstverlening zijn voor beide bedrijven belangrijk!

Met vriendelijke groet,

Jesse van Oord

Van Oord Hoveniers logo
Van Oord Hoveniers