Tulpen-van-Oord-hoveniers
DSC_4393
Slider tekst
Van Oord Hoveniers logo
Van Oord Hoveniers
Onderhoud bedrijfsterreinen
Bilthoven

Van Oord Hoveniers regelt onderhoud van bedrijfsterreinen in de buurt van Bilthoven

Van Oord Hoveniers regelt graag het onderhoud van uw bedrijfsterreinen in Bilthoven. Met 18 jaar aan ervaring op de teller zijn wij inmiddels een bekend begrip in de regio Bilthoven. We onderhouden en verzorgen graag tuinen, maken groene daken of ontwerpen een nieuwe tuin. Naast het onderhoud van de tuin bij u thuis, onderhouden wij ook de beplanting op een bedrijfsterrein.

Een goed onderhouden bedrijfsterrein zegt zoveel meer

Wanneer uw bedrijfsterrein goed verzorgd en onderhouden is, straalt uw hele terrein professionaliteit uit. Collega’s en bezoekers zullen uw bedrijf op een positieve manier onthouden. Een goed onderhouden bedrijfsterrein in Bilthoven betekent voor Van Oord Hoveniers:

  • Geen onkruid tussen de tegels
  • Netjes gesnoeide bomen
  • Goed bewaterden planten
  • Een recht bestraatte parkeerplaats

Want zeg nu zelf, als u bij een bedrijf op bezoek zou gaan en u ziet uitgedroogde planten, onkruid ter hoogte van uw enkels en u verstapt zich op de parkeerplaats door het hoogteverschil. Dan staat het te bezoeken bedrijf al 1-0 achter nietwaar?

Onderhoud bedrijfsterreinen regelmatig voor het beste resultaat

Onderhoud bedrijfsterreinen daarom regelmatig, zo luidt ons advies. Nu begrijpen wij volkomen dat u daar lang niet altijd tijd voor heeft. U moet waarschijnlijk een team aansturen, honderden e-mails beantwoorden, vacatures online zetten, rapporten schrijven, of met uw collega’s om de tafel zitten. Om u tijd te besparen voert Van Oord Hoveniers graag het onderhoud van uw bedrijfsterreinen in Bilthoven uit.

Onderhoud van bedrijfsterreinen in Bilthoven is onze expertise

Wanneer u contact met ons opneemt voor eenmalig of periodiek onderhoud van uw bedrijfsterrein of – parkeerplaats in Bilthoven, komen wij persoonlijk bij u langs om alle mogelijkheden en kosten te bespreken. Zo weten wij én u waar we aan toe zijn. Vervolgens maken we een afspraak of een periodieke planning. We onderhouden alle besproken onderdelen.

Welke zijn dat op uw bedrijfsterrein in Bilthoven? Mogen wij uw planten verzorgen? De bomen op het parkeerterrein snoeien of zorgen dat de bestrating weer recht is?

We ontvangen graag uw mail, telefoontje, of vult u het formulier op deze pagina in, met al uw vragen.

Van Oord Hoveniers logo
Van Oord Hoveniers
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © Van Oord Hoveniers 2021

Copyright © Van Oord Hoveniers 2021 - Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl / Z-IM.nl / Sitemap / Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring