Nauwkeurig onderhoud van bedrijfsterreinen in de omgeving van Bilthoven door Van Oord Hoveniers

Nauwkeurig onderhoud van bedrijfsterreinen in de omgeving van Bilthoven door Van Oord Hoveniers

Van Oord Hoveniers staat graag voor u klaar als het gaat om het onderhoud van uw bedrijfsterreinen in Bilthoven. Met onze 18 jaar aan ervaring zijn wij een gevestigd begrip in de omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden en verzorgen van tuinen, het creëren van groene daken en het ontwerpen van nieuwe tuinen. Maar niet alleen uw tuin thuis is bij ons in goede handen, ook het onderhoud van de beplanting op uw bedrijfsterrein nemen wij graag voor onze rekening.

De voordelen van een goed onderhouden bedrijfsterrein

Een goed onderhouden bedrijfsterrein in Bilthoven zorgt ervoor dat uw bedrijf een professionele uitstraling heeft. Bezoekers en collega's zullen uw bedrijf positief onthouden. Voor Van Oord Hoveniers betekent een goed onderhouden terrein:

  • Geen onkruid tussen de tegels
  • Netjes gesnoeide bomen
  • Goed verzorgde planten
  • Een vlakke en rechte bestrating op de parkeerplaats

Stel je voor: je bezoekt een bedrijf en ziet uitgedroogde planten, onkruid dat tot je enkels groeit en een hobbelige parkeerplaats waardoor je bijna struikelt. Dan start het bedrijf al met een 1-0 achterstand, nietwaar? Bij Van Oord Hoveniers weten we dat het onderhoud van uw bedrijfsterrein cruciaal is voor uw imago en daarom zorgen we dat alles er altijd piekfijn uitziet.

Hoe regelmatig onderhoud bijdraagt aan het beste resultaat voor uw bedrijfsterrein

Het onderhouden van uw bedrijfsterrein is van groot belang om uw professionele uitstraling te behouden. Maar we begrijpen dat u het vaak druk heeft met andere belangrijke zaken zoals het aansturen van een team, het beantwoorden van e-mails, het schrijven van rapporten en het overleggen met collega's. Daarom biedt Van Oord Hoveniers graag de oplossing door het onderhoud van uw bedrijfsterrein in Bilthoven op ons te nemen. Op deze manier bespaart u tijd en heeft u de zekerheid dat uw bedrijfsterrein altijd netjes wordt onderhouden.

De specialisten in bedrijfsterreinonderhoud nabij Bilthoven

Wilt u graag het onderhoud van uw bedrijfsterrein of -parkeerplaats in Bilthoven uitbesteden aan professionals? Van Oord Hoveniers staat voor u klaar. Wij vinden het belangrijk om eerst persoonlijk met u in gesprek te gaan en alle mogelijkheden en kosten te bespreken. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Of het nu gaat om een eenmalige opdracht of periodiek onderhoud, wij zijn u graag van dienst.

Ons ervaren team kan alle onderdelen van het onderhoud verzorgen. Wilt u dat we de planten verzorgen en de bomen snoeien? Of heeft de bestrating dringend onderhoud nodig? Geen probleem, wij nemen graag al uw zorgen uit handen. Neem gerust contact met ons op via e-mail, telefoon of het formulier op onze website. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en een afspraak te maken voor het onderhoud van uw bedrijfsterrein in Bilthoven.

Stel uw vraag

Onderhoud bedrijfsterreinen | Bilthoven

Voor een volledige & snelle opdracht, vragen wij u om zoveel mogelijk gegevens in te vullen (waaronder foto's & afmetingen van de huidige situatie).

Direct aanvragen?

Vul dan ons contact formulier in of bel ons op.

popup Tekst

Beste klant,

Graag informeren wij u over een belangrijke ontwikkeling binnen onze bedrijven.
Per 1 januari 2024 bundelen Hoveniersbedrijf C.J. van Rooijen en Van Oord Hoveniers de krachten. Zij gaan verder onder de naam Van Oord Hoveniers. Hierdoor garanderen wij onze toekomstige dienstverlening en vergroten we onze projectcapaciteit. Als klant blijft u deze dienstverlening ervaren. Persoonlijk contact en kwalitatieve dienstverlening zijn voor beide bedrijven belangrijk!

Met vriendelijke groet,

Jesse van Oord

Van Oord Hoveniers logo
Van Oord Hoveniers