Tuinonderhoud in IJsselstein op contractbasis of éénmalig

Tuinonderhoud in de buurt van IJsselstein op contractbasis of éénmalig

Tuinonderhoud van uw tuin in de buurt van IJsselstein uit handen geven? Zelf geen zin of tijd om regelmatig tuinonderhoud uit te voeren in de buurt van IJsselstein? Laat tuinonderhoud aan uw tuin in de buurt van IJsselstein dan uitvoeren door een gespecialiseerde hovenier. Van Oord Hoveniers is die gespecialiseerde hovenier die tuinonderhoud kan verzorgen in IJsselstein en omgeving. Al vele jaren zijn wij actief als hoveniersbedrijf en zetten onze liefde voor het vak in om tuinen mooi te maken en mooi te houden. Elke tuin leeft en heeft daarom tuinonderhoud nodig. Op zoek naar een hovenier die vakkundig tuinonderhoud kan verzorgen in de buurt van IJsselstein? Maak dan een afspraak met van Oord Hoveniers in de buurt van IJsselstein. Of het nu gaat om onkruid wieden, snoeien of het planten van nieuwe beplanting, wij verzorgen tuinonderhoud van A tot Z. Alle voorkomende werkzaamheden die nodig zijn om uw tuin in goede conditie te krijgen en te houden, voeren we uit. Neem contact en bekijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Tuinonderhoud is ons vak

Tuinonderhoud is een vak apart en moet op de juiste wijze gebeuren. Van Oord Hoveniers ziet tuinonderhoud als hun vak en kan dit verzorgen in IJsselstein en omgeving. Voordat wij tuinonderhoud uitvoeren komen wij eerst langs bij onze klanten om een kennismakingsgesprek te voeren. Tijdens dit gesprek in de buurt van IJsselstein bespreken we uw wensen voor tuinonderhoud en bekijken we uw tuin. Vervolgens kunnen we een passend plan maken voor tuinonderhoud. Wij voeren werkzaamheden uit zoals:

  • Snoeien
  • Onkruid wieden
  • Reinigen
  • Reparaties
  • Bomen rooien

Of het nu gaat om snoeien, goten leeg halen of kleine reparaties, wij werken met professioneel gereedschap om de klus te klaren. Wilt u andere werkzaamheden uit laten voeren tijdens tuinonderhoud in de buurt van IJsselstein? Neem dan contact op en bespreek wat wij voor u kunnen betekenen.

Tuinonderhoud op contractbasis

Tuinonderhoud uit laten voeren in de buurt van IJsselstein zonder hier zelf omkijken naar te hebben? Laat dan tuinonderhoud uitvoeren op contractbasis. Als u een onderhoudscontract bij ons afsluit komen wij regelmatig langs om uw tuin te verzorgen. Voor een vast bedrag per maand, kwartaal of jaar verzorgen wij tuinonderhoud van A tot Z. Hierdoor heeft u zelf geen zorgen en kunt u elke dag genieten van een goed verzorgde en nette tuin. Dat wilt u toch ook? Benieuwd wat wij kunnen betekenen? Meer informatie over de kosten voor tuinonderhoud in de buurt van IJsselstein? Maak een afspraak. Wij komen vrijblijvend langs.

Stel uw vraag

Tuinonderhoud | IJsselstein

Voor een volledige & snelle opdracht, vragen wij u om zoveel mogelijk gegevens in te vullen (waaronder foto's & afmetingen van de huidige situatie).

Direct aanvragen?

Vul dan ons contact formulier in of bel ons op.

popup Tekst

Beste klant,

Graag informeren wij u over een belangrijke ontwikkeling binnen onze bedrijven.
Per 1 januari 2024 bundelen Hoveniersbedrijf C.J. van Rooijen en Van Oord Hoveniers de krachten. Zij gaan verder onder de naam Van Oord Hoveniers. Hierdoor garanderen wij onze toekomstige dienstverlening en vergroten we onze projectcapaciteit. Als klant blijft u deze dienstverlening ervaren. Persoonlijk contact en kwalitatieve dienstverlening zijn voor beide bedrijven belangrijk!

Met vriendelijke groet,

Jesse van Oord

Van Oord Hoveniers logo
Van Oord Hoveniers