Tulpen-van-Oord-hoveniers
DSC_4393
Slider tekst
Van Oord Hoveniers logo
Van Oord Hoveniers
Tuinonderhoud

Tuinonderhoud voor het behouden van een verzorgde tuin!

Tuinonderhoud op basis van een contract uit laten voeren? Of éénmalig tuinonderhoud laten verzorgen? Wat uw wensen voor tuinonderhoud ook zijn, Van Oord Hoveniers verzorgd dit graag. Van Oord Hoveniers is dé hovenier van de omgeving en heeft verschillende tuinen in vast onderhoud. Tuinonderhoud vraagt om een maatwerk aanpak. Dit komt omdat iedere tuin uniek is. De mate van tuinonderhoud is afhankelijk van verschillende factoren zoals:

  • Uw wensen
  • Aantal groen
  • Grootte
  • Inhoudt
  • Gebruik

Om een passende manier van tuinonderhoud in te kunnen zetten komen wij graag langs om uw tuin te bekijken. Met een passende manier van tuinonderhoud laten wij uw tuin ten alle tijden stralen.

Tuinonderhoud werkzaamheden

De werkzaamheden tijdens tuinonderhoud zijn zeer gevarieerd. Zo kunnen wij uw tuin winterklaar maken, snoeien maar ook bomen verzorgen. Hoe uw tuin er ook uitziet, tuinonderhoud is een onmisbare activiteit voor het behouden van uw tuin. Een mooie tuin aan laten leggen is één, maar een tuin mooie houden is minstens net zo belangrijk. Met tuinonderhoud zorgen wij ervoor dat uw tuin er ten alle tijden mooi bij ligt. Tips of adviezen over tuinonderhoud? Neem gerust contact met ons op.

Maak a.u.b. uw keuze:

Van Oord Hoveniers logo
Van Oord Hoveniers
Tuinonderhoud voor het behouden van uw tuin door Van Oord
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © Van Oord Hoveniers 2021

Copyright © Van Oord Hoveniers 2021 - Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl / Z-IM.nl / Sitemap / Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring