van-oord-hoveniers-accessoires
van-oord-hoveniers-projecten
van-oord-hoveniers-groene-daken
DSC_4393
Tuinonderhoud

Tuinonderhoud voor bedrijven door Van Oord Hoveniers 

Bij van Oord Hoveniers helpen wij u als bedrijf of instelling bij het tuinonderhoud. Wij zijn een partij die meedenkt, goed luistert en uw wensen als opdrachtgever altijd meeneemt. De afgelopen jaren hebben wij verschillende bedrijfstuinen mogen onderhouden, al dan niet op contractbasis. Naast het onderhoud kunnen we uw bedrijfstuin aanleggen en uw bedrijfstuin voor u verzorgen. Zo ligt uw bedrijfstuin er altijd verzorgd bij en worden bezoekers op een fijne manier welkom geheten. Benieuwd naar onze scherpe tarieven voor onderhoud?  

Waarom moet ik mijn bedrijfstuin laten onderhouden? 

Een goed onderhouden bedrijfstuin heeft verschillende voordelen. Ten eerste maakt u u met uw bedrijfspand een betere indruk, als de bedrijfstuin er netjes bijligt. U werkt hard om uw bedrijf goed te presenteren richting uw klanten. Wij doen hetzelfde voor uw bedrijfstuin. Krijgt u klanten op bezoek? Dan gaan zij naar huis met een goede indruk van uw bedrijf. 

Bedrijfstuin onderhouden voor rust en ontspanning 

Naast het feit dat een net bedrijfspand zorgt voor een goede impressie van uw bedrijf, geeft het uzelf ook de nodige rust. Hoe lekker is het om een goedverzorgde bedrijfstuin aan te treffen wanneer u op uw werk komt? Of om een goedverzorgde bedrijfstuin te zien, wanneer u achter uw computer zit en door het raam naar buiten kijkt? Investeren in onderhoud van uw tuin is helemaal niet zo gek, zeker wanneer u en uw collega’s in de pauze graag even naar buiten gaan.  

Van Oord Hoveniers voor hulp bij uw bedrijfstuin 

Bij van Oord Hoveniers helpen wij u met onder andere: 

  • Aanleg van uw tuin 
  • Onderhoud van het terrein 
  • Aanpassingen aan uw tuin 
  • Renovatie van uw tuin 
  • Gladheidsbestrijding 
  • Ondersteuning bij evenementen of open dagen 

Heeft u vragen of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan met contact ons op. Wij helpen u graag met uw tuinonderhoud en leggen vakkundig een nieuwe tuin voor u aan. Ontvang direct een offerte die is toegespitst op uw situatie. 

 

 

Van Oord Hoveniers logo
Van Oord Hoveniers

Stel uw vraag

Tuinonderhoud

Direct aanvragen?

Vul dan ons contact formulier in of bel ons op.

Beste klant,

Graag informeren wij u over een belangrijke ontwikkeling binnen onze bedrijven.
Per 1 januari 2024 bundelen Hoveniersbedrijf C.J. van Rooijen en Van Oord Hoveniers de krachten. Zij gaan verder onder de naam Van Oord Hoveniers. Hierdoor garanderen wij onze toekomstige dienstverlening en vergroten we onze projectcapaciteit. Als klant blijft u deze dienstverlening ervaren. Persoonlijk contact en kwalitatieve dienstverlening zijn voor beide bedrijven belangrijk!

Met vriendelijke groet,

Jesse van Oord