Tuinonderhoud in Bunnik op contractbasis of éénmalig

Tuinonderhoud in Bunnik of omgeving inschakelen? Kies voor Van Oord Hoveniers! 

Is uw tuin in Bunnik toe aan professioneel onderhoud, maar ontbreekt het u aan tijd? Laat dan uw tuinonderhoud over aan de deskundige handen van Van Oord Hoveniers. Wij begrijpen dat tuinonderhoud een tijdrovende taak kan zijn, en daarom bieden wij onze deskundige diensten aan in Bunnik en omstreken. 

Wanneer u besluit uw tuinonderhoud in de regio Bunnik aan ons over te laten, vertrouwt u op jarenlange ervaring in hovenierswerk. Van Oord Hoveniers zet passie en expertise in om uw tuin niet alleen te verfraaien, maar ook in topconditie te houden. Elke tuin is uniek en vereist daarom regelmatig en vakkundig tuinonderhoud. Bent u op zoek naar een tuinman voor onderhoud die uw tuin in Bunnik professioneel kan verzorgen? Maak een afspraak met Van Oord Hoveniers voor een totaalaanpak, van onkruidbestrijding tot snoeiwerk en nieuwe aanplantingen. 

Professioneel tuinonderhoud in Bunnik door Van Oord Hoveniers 

Bij Van Oord Hoveniers zien we tuinonderhoud als meer dan alleen een baan; het is onze passie. Voordat we aan de slag gaan in uw tuin in Bunnik, komen we eerst langs voor een oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we uw specifieke wensen en bekijken we de tuin om een op maat gemaakt tuinonderhoud plan op te stellen. Onze tuinwerkzaamheden omvatten een breed aanbod aan diensten, zoals: 

  • Snoeien 
  • Onkruid wieden 
  • Tuin reinigen 
  • Uitvoeren van reparaties 
  • Het rooien van bomen 

Of het nu gaat om routinematig snoeiwerk, het schoonmaken van goten, of kleine reparaties, ons team gebruikt professioneel gereedschap voor elk aspect van tuinonderhoud. Heeft u specifieke wensen voor tuinwerkzaamheden in Bunnik? Aarzel niet om contact op te nemen en te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. 

Kies voor gemak met onze onderhoudscontracten voor tuinonderhoud 

Wilt u zorgeloos genieten van een prachtig onderhouden tuin in Bunnik? Overweeg dan een onderhoudscontract voor regelmatig tuinonderhoud met Van Oord Hoveniers. Met een vast tarief per maand, kwartaal of jaar nemen wij alle tuinwerkzaamheden voor onze rekening. Zo kunt u altijd genieten van een prachtige, goed onderhouden tuin zonder enige moeite. Benieuwd naar onze onderhoudscontracten en de bijbehorende kosten? Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvend bezoek. 

Stel uw vraag

Tuinonderhoud | Bunnik

Voor een volledige & snelle opdracht, vragen wij u om zoveel mogelijk gegevens in te vullen (waaronder foto's & afmetingen van de huidige situatie).

Direct aanvragen?

Vul dan ons contact formulier in of bel ons op.

popup Tekst

Beste klant,

Graag informeren wij u over een belangrijke ontwikkeling binnen onze bedrijven.
Per 1 januari 2024 bundelen Hoveniersbedrijf C.J. van Rooijen en Van Oord Hoveniers de krachten. Zij gaan verder onder de naam Van Oord Hoveniers. Hierdoor garanderen wij onze toekomstige dienstverlening en vergroten we onze projectcapaciteit. Als klant blijft u deze dienstverlening ervaren. Persoonlijk contact en kwalitatieve dienstverlening zijn voor beide bedrijven belangrijk!

Met vriendelijke groet,

Jesse van Oord

Van Oord Hoveniers logo
Van Oord Hoveniers