Tuinonderhoud in Bunnik op contractbasis of éénmalig

Geen tijd voor tuinonderhoud in Bunnik of omgeving? Schakel de hulp in van Van Oord Hoveniers!

Tuinonderhoud van uw tuin in de buurt van Bunnik uit handen geven? Zelf geen zin of tijd om regelmatig tuinonderhoud uit te voeren in de buurt van Bunnik? Laat tuinonderhoud aan uw tuin in de buurt van Bunnik dan uitvoeren door een gespecialiseerde hovenier. Van Oord Hoveniers is die gespecialiseerde hovenier die tuinonderhoud kan verzorgen in Bunnik en omgeving. Al vele jaren zijn wij actief als hoveniersbedrijf en zetten onze liefde voor het vak in om tuinen mooi te maken en mooi te houden. Elke tuin leeft en heeft daarom tuinonderhoud nodig. Op zoek naar een hovenier die vakkundig tuinonderhoud kan verzorgen in de buurt van Bunnik? Maak dan een afspraak met van Oord Hoveniers in de buurt van Bunnik. Of het nu gaat om onkruid wieden, snoeien of het planten van nieuwe beplanting, wij verzorgen tuinonderhoud van A tot Z. Alle voorkomende werkzaamheden die nodig zijn om uw tuin in goede conditie te krijgen en te houden, voeren we uit. Neem contact en bekijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Tuinonderhoud is vakwerk, een vak wat wij al jaren met liefde uitvoeren

Tuinonderhoud is een vak apart en moet op de juiste wijze gebeuren. Van Oord Hoveniers ziet tuinonderhoud als hun vak en kan dit verzorgen in Bunnik en omgeving. Voordat wij tuinonderhoud uitvoeren komen wij eerst langs bij onze klanten om een kennismakingsgesprek te voeren. Tijdens dit gesprek in de buurt van Bunnik bespreken we uw wensen voor tuinonderhoud en bekijken we uw tuin. Vervolgens kunnen we een passend plan maken voor tuinonderhoud. Wij voeren werkzaamheden uit zoals:

  • Snoeien
  • Onkruid wieden
  • Reinigen
  • Reparaties
  • Bomen rooien

Of het nu gaat om snoeien, goten leeg halen of kleine reparaties, wij werken met professioneel gereedschap om de klus te klaren. Wilt u andere werkzaamheden uit laten voeren tijdens tuinonderhoud in de buurt van Bunnik? Neem dan contact op en bespreek wat wij voor u kunnen betekenen.

Wil u regelmatig tuinonderhoud door ons uit laten voeren? Kies één van onze onderhoudscontracten!

Tuinonderhoud uit laten voeren in de buurt van Bunnik zonder hier zelf omkijken naar te hebben? Laat dan tuinonderhoud uitvoeren op contractbasis. Als u een onderhoudscontract bij ons afsluit komen wij regelmatig langs om uw tuin te verzorgen. Voor een vast bedrag per maand, kwartaal of jaar verzorgen wij tuinonderhoud van A tot Z. Hierdoor heeft u zelf geen zorgen en kunt u elke dag genieten van een goed verzorgde en nette tuin. Dat wilt u toch ook? Benieuwd wat wij kunnen betekenen? Meer informatie over de kosten voor tuinonderhoud in de buurt van Bunnik? Maak een afspraak. Wij komen vrijblijvend langs.

Stel uw vraag

Tuinonderhoud | Bunnik

Voor een volledige & snelle opdracht, vragen wij u om zoveel mogelijk gegevens in te vullen (waaronder foto's & afmetingen van de huidige situatie).

Direct aanvragen?

Vul dan ons contact formulier in of bel ons op.