Tuinonderhoud in Amersfoort op contractbasis of éénmalig

Uw betrouwbare partner voor tuinonderhoud in Amersfoort: Van Oord Hoveniers 

Bent u op zoek naar deskundige tuinonderhoud diensten in Amersfoort of de nabije omgeving? Laat uw tuinzorgen over aan Van Oord Hoveniers, de experts in tuinverzorging. Voor diegenen die het te druk hebben of simpelweg niet de tijd vinden voor tuinwerkzaamheden in Amersfoort, biedt Van Oord Hoveniers een professionele oplossing. 

Bij Van Oord Hoveniers, gespecialiseerd in tuinonderhoud in Amersfoort, combineren we vakmanschap en passie om uw tuin prachtig en gezond te houden. Elke tuin is een levend kunstwerk dat regelmatige verzorging vereist. Als u een ervaren tuinman voor onderhoud zoekt in de regio Amersfoort, staan wij klaar om u te helpen. Of het nu gaat om het aanpakken van onkruid, het snoeien van planten, of het toevoegen van nieuwe beplanting, ons team zorgt voor een complete tuinverzorging van begin tot eind. 

Van Oord Hoveniers: Specialisten in tuinverzorging in Amersfoort 

Wij bij Van Oord Hoveniers beschouwen tuinonderhoud als een kunst en wetenschap, iets dat met precisie en zorg moet worden uitgevoerd. In de omgeving van Amersfoort beginnen wij met een persoonlijke ontmoeting om uw tuinwensen te bespreken. Tijdens dit overleg evalueren we de staat van uw tuin en stellen we een op maat gemaakt onderhoudsplan op. Onze tuinwerkzaamheden omvatten: 

  • Zorgvuldig snoeien 
  • Effectieve onkruidbestrijding 
  • Tuinreiniging 
  • Reparaties uitvoeren 
  • Het veilig rooien van bomen 

Of uw behoeften nu liggen bij het snoeien van heggen, het reinigen van vijvers, of het installeren van nieuwe tuinelementen zoals bloembedden of waterelementen, wij staan voor u klaar. Onze diensten zijn uitgebreid en aangepast aan uw specifieke tuinbehoeften. Dit zorgt ervoor dat uw tuin niet alleen mooi blijft, maar ook bijdraagt aan een gezond ecosysteem en de waarde van uw woning verhoogt. 

Het hele jaar een verzorgde tuin in Amersfoort

Het onderhoud van uw tuin is bij ons in goede handen. Met regelmatig onderhoud zorgen wij ervoor dat uw tuin er het hele jaar door verzorgd uitziet. Dit omvat seizoensgebonden werkzaamheden zoals voorjaars- en najaarssnoei, winterklaar maken van de tuin, en speciale zorg tijdens droge of juist natte periodes. 

Bij Van Oord Hoveniers streven we ernaar om een langdurige relatie met onze klanten op te bouwen. Wij begrijpen dat elke tuin uniek is en bieden daarom persoonlijke aandacht en service op maat met onze tuinwerkzaamheden. Wij zijn trots op onze vakbekwaamheid en streven ernaar uw tuin te transformeren tot een plek van rust en schoonheid. 

Neem vandaag nog contact op met Van Oord Hoveniers voor een vrijblijvende offerte of een kennismakingsgesprek. Ontdek hoe wij uw tuin kunnen transformeren in een prachtige, zorgeloze buitenruimte. 

Stel uw vraag

Tuinonderhoud | Amersfoort

Voor een volledige & snelle opdracht, vragen wij u om zoveel mogelijk gegevens in te vullen (waaronder foto's & afmetingen van de huidige situatie).

Direct aanvragen?

Vul dan ons contact formulier in of bel ons op.

popup Tekst

Beste klant,

Graag informeren wij u over een belangrijke ontwikkeling binnen onze bedrijven.
Per 1 januari 2024 bundelen Hoveniersbedrijf C.J. van Rooijen en Van Oord Hoveniers de krachten. Zij gaan verder onder de naam Van Oord Hoveniers. Hierdoor garanderen wij onze toekomstige dienstverlening en vergroten we onze projectcapaciteit. Als klant blijft u deze dienstverlening ervaren. Persoonlijk contact en kwalitatieve dienstverlening zijn voor beide bedrijven belangrijk!

Met vriendelijke groet,

Jesse van Oord

Van Oord Hoveniers logo
Van Oord Hoveniers