sedum_dak

Sedumdak kopen: De perfecte keuze voor alle weersomstandigheden 

Sedumdaken zijn de laatste jaren steeds populairder. Mensen worden zich steeds meer bewust van de wereld om hen heen. Wij zijn namelijk ook de generatie die de wereld voor de toekomst bepaald en mensen worden zich daar steeds bewuster van. Het verwerken van sedum op daken is dan ook steeds gangbaarder geworden door de reinigende werking. Het klimaat verandert tenslotte ook steeds meer door de jaren heen. De zomers worden droger en de winters worden alleen maar natter. Een sedumdak kopen biedt vele voordelen om hierin te voorzien. 

Sedumdaken zijn dagelijks in de weer om iedere zonnestraal op te pakken om zo mooi mogelijk te ontwikkelen. Een bijkomend voordeel is het enorme absorberende vermogen van de sedumdaken. Op een natuurlijke manier zorgen de sedumdaken ervoor dat er in de winter tot maar liefst 54% van het regenwater buiten het riool blijft. In de zomer is dit maar liefst 90% van het regenwater. Dit is de perfecte manier om het riool op een milieuvriendelijke manier te ontzien. 

Waarom een sedumdak kopen bij van Oord Hoveniers? 

Van Oord Hoveniers, opgericht in 2001 door Jesse en Godfried van Oord, is toegewijd aan het vervullen van elke buitenwens. Met een rijke ervaring in zowel binnen- als buitenland en een unieke combinatie van 'Groene' en 'Grijze' expertise, bieden we uitgebreid advies en diensten in tuinontwerp, aanleg en onderhoud. De samenwerking met Van Oord Bouw sinds 2005, geleid door broer Han, versterkt onze capaciteit om een geïntegreerde aanpak te bieden. Ons team, inclusief vakmensen en leerlingen opgeleid tot niveau 4, werkt enthousiast aan het realiseren van uw ideale buitenruimte, waarbij we streven naar het hoogste niveau van tevredenheid en gebruiksgenot. 

Draag bij aan een beter milieu  

In Nederland is er veel verscheidenheid. Van hoogbouw in de grote steden tot uitgestrekte landen met grote woningen in het oosten. Sedum is erg goed te gebruiken en schaalbaar. De daken kunnen daarom al ingezet worden op minder dan 1m2 op bijvoorbeeld een klein dak van een schuurtje. Dit heeft dan een verkoelende werking in de koude, natte winter. Ook zijn er gevallen waarin mensen hun gehele dak beschikbaar stellen voor een groendak. Een sedumdak kopen is dus een uitstekend idee om bij te dragen aan een beter milieu voor onszelf en de generaties na ons. 

De ideale investering die terug te zien is in uw eigen portemonnee! 

Dat een sedumdak kopen vele mogelijkheden biedt heeft u inmiddels begrepen. Maar naast dat de voordelen duurzaamheid en wooncomfort biedt, is het financieel ook een goede investering. De zonnepanelen zullen normaal gesproken boven de temperatuur van 25 graden minder opbrengst opleveren, maar doordat de daken omgevingstemperaturen verlagen neemt de opbrengst met maar liefst 6% toe in vergelijking met andere zonnepanelen. Hoewel het financiële aspect niet de hoofdrol speelt in de keuze voor zonnepanelen, begrijpen wij als geen ander dat dit wel een fijne bijkomstigheid is! Deze financiële compensatie kan immers toch wat meer bestedingsruimte creëren in uw gezin! 

Een Sedumdak kopen? Neem contact met ons op! 

Wilt u graag meer informatie over het plaatsen van onze sedumdaken? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Ons team van deskundigen staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft om een weloverwogen beslissing te maken. Of het nu gaat om de specifieke voordelen voor uw situatie, de onderhoudsvereisten, of de installatiemogelijkheden, wij bieden u graag een helder inzicht. Daarnaast kunnen wij u adviseren over de verschillende opties die beschikbaar zijn om ervoor te zorgen dat een sedumdak kopen perfect aansluit bij uw wensen en de architectuur van uw pand.  

Maak a.u.b. uw keuze

Stel uw vraag

Sedumdak kopen

Voor een volledige & snelle opdracht, vragen wij u om zoveel mogelijk gegevens in te vullen (waaronder foto's & afmetingen van de huidige situatie).

Direct aanvragen?

Vul dan ons contact formulier in of bel ons op.

popup Tekst

Beste klant,

Graag informeren wij u over een belangrijke ontwikkeling binnen onze bedrijven.
Per 1 januari 2024 bundelen Hoveniersbedrijf C.J. van Rooijen en Van Oord Hoveniers de krachten. Zij gaan verder onder de naam Van Oord Hoveniers. Hierdoor garanderen wij onze toekomstige dienstverlening en vergroten we onze projectcapaciteit. Als klant blijft u deze dienstverlening ervaren. Persoonlijk contact en kwalitatieve dienstverlening zijn voor beide bedrijven belangrijk!

Met vriendelijke groet,

Jesse van Oord

Van Oord Hoveniers logo
Van Oord Hoveniers