Overkapping in Houten laten plaatsen? Schakel Van Oord Hoveniers in! 

Tuinoverkappingen zijn enorm populair geworden, een trend die we duidelijk zien onder onze klanten in en rond Houten. Maar wat maakt een tuinoverkapping zo aantrekkelijk? Als ervaren hoveniers hebben we een diep inzicht in deze trend. Tuinoverkappingen worden vaak gezien als een natuurlijke verlenging van de woning. Ze bieden een comfortabele buitenruimte waarin men gedurende alle seizoenen kan ontspannen, beschermd tegen de elementen zoals regen, wind en zon. Vooral tijdens de warmere maanden biedt een terrasoverkapping een welkome schaduw, wat essentieel is voor de veiligheid en het comfort van kleine kinderen, gezien de schadelijke effecten van te veel blootstelling aan zonlicht. Op regenachtige dagen bieden deze overkappingen een perfecte droge plek voor kinderen om even buiten te spelen en frisse lucht te krijgen. 

Op maat gemaakte veranda’s en terrasoverkappingen 

In onze hoedanigheid als hoveniers in de omgeving van Houten, zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van op maat gemaakte veranda's en terrasoverkappingen. Deze structuren worden volledig afgestemd op de individuele wensen van de klant en de architecturale stijl van de woning. Een belangrijk aspect van ons werk is het identificeren van de ideale locatie in uw tuin voor een overkapping. Dit kan variëren van een veranda die direct aan het huis grenst tot een afzonderlijke overkapping elders in de tuin, zoals achterin of zelfs in het midden van de tuin, afhankelijk van de specifieke behoeften en voorkeuren. We bieden uitgebreid advies over zowel de locatie als de materiaalkeuze, zodat klanten de best mogelijke beslissing kunnen nemen voor hun unieke situatie. 

De voordelen van houten overkappingen 

Bij het laten plaatsen van overkappingen is hout een populaire materiaalkeuze. Dit komt niet alleen door de praktische voordelen, maar ook door de visuele waarde. Houten overkappingen hebben een natuurlijke, warme uitstraling en zijn flexibel genoeg om aan allerlei ontwerppreferenties te voldoen. Hout is bovendien een duurzaam materiaal dat, mits goed onderhouden, jarenlang mee kan gaan en relatief weinig onderhoud vereist. 

Van Oord Hoveniers: Uw specialist in Houten 

Van Oord Hoveniers, gevestigd in de regio Houten, staat bekend als specialist in het plaatsen van tuin- en terrasoverkappingen. Of u nu een volledig nieuwe tuin wilt laten aanleggen of alleen een nieuwe veranda of terrasoverkapping wilt plaatsen, wij staan klaar om u te ondersteunen met onze expertise en jarenlange ervaring. Wij zijn er trots op dat wij oplossingen op maat kunnen bieden, die niet alleen praktisch zijn, maar ook aansluiten bij uw bestaande tuin en woning. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid, werken we nauw samen met onze klanten om hun droomtuin werkelijkheid te laten worden. Kies voor Van Oord Hoveniers, waar vakmanschap en passie voor tuinen hand in hand gaan. Neem snel contact met ons op! 

Stel uw vraag

Overkapping laten plaatsen | Houten

Voor een volledige & snelle opdracht, vragen wij u om zoveel mogelijk gegevens in te vullen (waaronder foto's & afmetingen van de huidige situatie).

Direct aanvragen?

Vul dan ons contact formulier in of bel ons op.

popup Tekst

Beste klant,

Graag informeren wij u over een belangrijke ontwikkeling binnen onze bedrijven.
Per 1 januari 2024 bundelen Hoveniersbedrijf C.J. van Rooijen en Van Oord Hoveniers de krachten. Zij gaan verder onder de naam Van Oord Hoveniers. Hierdoor garanderen wij onze toekomstige dienstverlening en vergroten we onze projectcapaciteit. Als klant blijft u deze dienstverlening ervaren. Persoonlijk contact en kwalitatieve dienstverlening zijn voor beide bedrijven belangrijk!

Met vriendelijke groet,

Jesse van Oord

Van Oord Hoveniers logo
Van Oord Hoveniers