van-oord-hoveniers-accessoires
van-oord-hoveniers-projecten
van-oord-hoveniers-groene-daken
DSC_4393
Overkapping-laten-plaatsen
Overkapping laten plaatsen

Overkapping laten plaatsen door Van Oord Hoveniers? 

Tuinoverkappingen winnen steeds meer aan populariteit. Maar waarom zijn ze zo gewild? Als deskundige hoveniers willen we benadrukken dat ze vaak fungeren als een natuurlijke verlenging van de binnenruimte naar buiten. Ze bieden een comfortabele plek om buiten te zitten in elk seizoen, beschermd tegen regen, wind, en zon. Op hete zomerdagen bieden ze een koele schaduwplek, cruciaal voor de veiligheid van kinderen tegen de zon. Op een regenachtige dag bieden ze een droge speelruimte. Een overkapping laten plaatsen is dus een ideale manier om van uw tuin te genieten, ongeacht het weer. 

Op maat gemaakte veranda 

Als ervaren hoveniers zijn wij gespecialiseerd in het op maat ontwerpen en realiseren van overkappingen, perfect afgestemd op uw wensen en de architectuur van uw huis. Of u nu een veranda direct aan uw woning wilt of een afzonderlijke overkapping elders in de tuin, we adviseren u over de beste locatie. Wij betrekken u volledig bij de keuze van materialen en stijlen, zodat het eindresultaat volledig aan uw verwachtingen voldoet. Laat ons u begeleiden in het maken van keuzes die het best passen bij uw visie en behoeften. 

Redenen om te kiezen voor hout 

Hout is een populaire optie voor overkappingen, vooral vanwege de praktische voordelen en de natuurlijke sfeer die het biedt. Het materiaal past goed bij verschillende tuinontwerpen en is flexibel in het aanbrengen van diverse afwerkingen. Hout staat ook bekend om zijn duurzaamheid en vereist relatief weinig onderhoud, wat het een betrouwbare keuze maakt. Deze combinatie van veelzijdigheid, levensduur en onderhoudsgemak maakt hout een ideale keuze voor overkappingen, en biedt een comfortabele buitenruimte waar u jarenlang van kunt genieten zonder zich zorgen te maken. 

Neem contact op voor een overkapping laten plaatsen 

Bij Van Oord Hoveniers bent u aan het juiste adres voor het realiseren van een prachtige overkapping die uw buitenleven verrijkt. Of u nu kiest voor een robuuste houten structuur of een design dat het natuurlijke licht maximaal benut, wij staan klaar om uw droom te verwezenlijken. Ons doel is om uw buitenruimte te transformeren in een veelzijdige omgeving waar u het hele jaar door van kunt genieten, of het nu voor grote bijeenkomsten of voor persoonlijke ontspanning is. Bekijk de mogelijkheden op onze website of neem direct contact op voor persoonlijk advies rondom een overkapping laten plaatsen. Samen maken we van uw tuin een heerlijke plek voor alle seizoenen. 

Van Oord Hoveniers logo
Van Oord Hoveniers

Stel uw vraag

Overkapping laten plaatsen

Direct aanvragen?

Vul dan ons contact formulier in of bel ons op.

Beste klant,

Graag informeren wij u over een belangrijke ontwikkeling binnen onze bedrijven.
Per 1 januari 2024 bundelen Hoveniersbedrijf C.J. van Rooijen en Van Oord Hoveniers de krachten. Zij gaan verder onder de naam Van Oord Hoveniers. Hierdoor garanderen wij onze toekomstige dienstverlening en vergroten we onze projectcapaciteit. Als klant blijft u deze dienstverlening ervaren. Persoonlijk contact en kwalitatieve dienstverlening zijn voor beide bedrijven belangrijk!

Met vriendelijke groet,

Jesse van Oord