Wat maakt een overkapping zo populair?

Overkappingen zijn erg populair. Ook onder onze klanten in Bunnik en omgeving. Wat maakt een tuinoverkapping nou zo geliefd? Als hovenier kunnen wij de ervaringen met u delen. Zo worden ze veelal gezien en gebruikt als verlengstuk van de woning. Tijdens alle seizoenen van het jaar kunt u hier namelijk heerlijk buiten zitten. Beschut tegen regen, wind en zon. Tijdens warme zomerdagen kunt u heerlijk in de schaduw zitten. Iets wat vooral belangrijk is voor kleine kinderen. We weten immers allemaal dat teveel zon schadelijk is. Is het een regenachtige dag maar wilt u toch dat de kinderen even een frisse neus halen? Een terrasoverkapping is dé ideale plek om (droog) te spelen.

Op maat gemaakte veranda

Als hovenier in de buurt van Bunnik kunnen wij verschillende overkappingen ontwerpen en bouwen. Deze laten we volledig aansluiten bij de persoonlijke klantwensen en de stijl van de woning. Eén van de belangrijkste dingen hierbij is het bepalen van de ideale plek in de tuin. Wat denkt u van een veranda aan huis? Of een losse tuinoverkapping achterin de tuin? In sommige gevallen is het midden van de tuin de meest geschikte plek. Uiteraard denken wij graag mee. Naast de plek ligt de keuze voor materiaal ook bij u. Wij laten u graag kennis maken met de mogelijkheden die er zijn zodat u zelf de beste keuze kunt maken.

Redenen om te kiezen voor hout

Hout wordt vaak gekozen bij het maken van een overkapping. Dit is niet alleen door praktische redenen maar ook voor de mooie uitstraling. Er gaat namelijk niets boven de natuurlijke, warme uitstraling van hout. Daarnaast is hout gemakkelijk te bewerken waardoor u deze geheel naar wens af kunt laten werken. Hout is een duurzaam materiaal en gaat lang mee. Ook heeft het relatief weinig onderhoud nodig.

  • Mooi
  • Warm
  • Duurzaam
  • Weinig onderhoud

Overkapping specialist van Bunnik en omgeving

Dat is Van Oord Hoveniers. Wij kunnen zowel een compleet nieuwe tuin aanleggen als alleen een nieuwe veranda plaatsen. Met onze diensten laten wij u graag optimaal genieten van het buitenleven. Bekijk onze website voor meer informatie of neem contact met ons op.

Stel uw vraag

Overkappingen | Bunnik

Voor een volledige & snelle opdracht, vragen wij u om zoveel mogelijk gegevens in te vullen (waaronder foto's & afmetingen van de huidige situatie).

Direct aanvragen?

Vul dan ons contact formulier in of bel ons op.