van-oord-hoveniers-accessoires
van-oord-hoveniers-projecten
van-oord-hoveniers-groene-daken
DSC_4393
Tuinonderhoud in Nieuwegein op contractbasis of éénmalig
Nieuwegein

Tuinonderhoud in de buurt van Nieuwegein door Van Oord Hoveniers 

Het vinden van een betrouwbare en ervaren tuinman voor onderhoud in de regio Nieuwegein kan een uitdaging zijn. Gelukkig biedt Van Oord Hoveniers een uitgebreide oplossing voor al uw tuinonderhoud. Of het nu gaat om een eenmalige klus of om regelmatige verzorging van uw tuin, onze diensten zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. 

Professioneel tuinonderhoud in Nieuwegein voor elk seizoen  

Tuinonderhoud is een cruciaal aspect om de gezondheid en schoonheid van uw tuin het hele jaar door te waarborgen. Van Oord Hoveniers heeft de kennis en ervaring om een breed scala aan tuinwerkzaamheden vakkundig uit te voeren. Ons team van deskundige tuinmannen voor onderhoud biedt diensten aan die variëren van het snoeien van planten en bomen, het wieden van onkruid, tot het aanleggen van nieuwe plantenbedden en het onderhouden van gazons. 

Maatwerk in tuinwerkzaamheden  

Elke tuin is uniek en vereist een persoonlijke aanpak. Wij begrijpen dit en bieden maatwerk in al onze tuinwerkzaamheden. Tijdens een eerste gesprek met de klant in Nieuwegein of omgeving nemen we de tijd om uw specifieke wensen en behoeften te begrijpen. Op basis daarvan stellen we een gedetailleerd plan samen voor het onderhoud van uw tuin, of het nu gaat om regelmatige verzorging of een specifiek project. 

Flexibiliteit in tuinonderhoud 

Ons team is flexibel en kan zowel op contractbasis als op afroep werken. We begrijpen dat de behoeften van onze klanten kunnen veranderen en daarom bieden we verschillende opties voor tuinonderhoud. Dit kan variëren van een vaste afspraak per week of maand tot meer sporadische tuinwerkzaamheden, afhankelijk van uw situatie. 

Onze diensten in het tuinonderhoud in Nieuwegein 

Van Oord Hoveniers is gespecialiseerd in een volledig spectrum van tuinwerkzaamheden. Wij voeren alle essentiële taken uit die nodig zijn om uw tuin in optimale conditie te houden. Dit omvat: 

  • Snoeien van planten en bomen 
  • Onkruidbestrijding 
  • Tuinreiniging 
  • Reparaties en onderhoud 
  • Rooien van bomen 
  • Gazononderhoud 

Daarnaast, maar zeker niet het minst, bieden wij ook diensten voor het ontwerpen en aanleggen van nieuwe tuinen of het herinrichten van bestaande tuinen in Nieuwegein. Of u nu een volledig nieuwe tuin wilt of uw huidige tuin wilt transformeren, onze ervaren ontwerpers werken nauw met u samen om uw droomtuin te realiseren. 

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte 

Bent u geïnteresseerd in de tuinonderhoudsdiensten van Van Oord Hoveniers in Nieuwegein of omgeving? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij bespreken graag uw tuinbehoeften en laten zien hoe we u kunnen helpen uw tuin het hele jaar door prachtig en gezond te houden. 

Van Oord Hoveniers logo
Van Oord Hoveniers

Stel uw vraag

Tuinonderhoud | Nieuwegein

Direct aanvragen?

Vul dan ons contact formulier in of bel ons op.

Beste klant,

Graag informeren wij u over een belangrijke ontwikkeling binnen onze bedrijven.
Per 1 januari 2024 bundelen Hoveniersbedrijf C.J. van Rooijen en Van Oord Hoveniers de krachten. Zij gaan verder onder de naam Van Oord Hoveniers. Hierdoor garanderen wij onze toekomstige dienstverlening en vergroten we onze projectcapaciteit. Als klant blijft u deze dienstverlening ervaren. Persoonlijk contact en kwalitatieve dienstverlening zijn voor beide bedrijven belangrijk!

Met vriendelijke groet,

Jesse van Oord