Tulpen-van-Oord-hoveniers
DSC_4393
Slider tekst
Van Oord Hoveniers logo
Van Oord Hoveniers
Onderhoud bedrijfsterrein
Onderhoud bedrijfstuinen

Van Oord Hoveniers voor het onderhoud van uw bedrijfstuin

Hoewel bij het ontwerpen van de bedrijfstuinen rekening wordt gehouden met het beperken van onderhoud, heeft iedere tuin zo nu en dan onderhoud nodig. Wij zullen voorkomen dat er achterstallig onderhoud ontstaat en dat de bedrijfstuin er dus altijd netjes uitziet. Een verzorgde bedrijfstuin is tenslotte een goede eerste indruk!

Onderhoud aan uw bedrijfstuin is tenslotte uw visitekaartje!

Een mooi verzorgde bedrijfstuin is het visitekaartje van uw bedrijf. Uw bedrijfstuin is soms het eerste wat men ziet van uw bedrijf. Er is niets zo vervelend als dat men uit de auto stapt van een bedrijfsterrein en midden in een plas stapt. Ook het onkruid in de beplanting of op de straat zegt iets over uw bedrijf en over de mening van de klant. U wilt tenslotte niet dat de klanten negatieve ervaringen of gedachtes hebben aan uw bedrijf.

Uw bedrijfstuin bijhouden

Op basis van de frequenties van het tuinonderhoud kunnen wij samen met u het onderhoud bepalen. Op basis daarvan maken wij dan een lange termijn plan voor u. Op deze wijze weet u precies wanneer er welke werkzaamheden nodig zijn en wat de afspraken zijn. Ook is het mogelijk het onder te verdelen in diverse zones. Zo is de entree het belangrijkst en wilt u misschien vaker onderhouden laten worden als de achtertuin. Op basis van de aandachtspunten van uw bedrijfstuin kunnen wij een financieel voorstel doen. Door de inzet van onze vakkundige hoveniers die gebruik maken van specialistische gereedschappen garanderen wij een prachtig uitziende bedrijfstuin.

Neem vrijblijvend contact op met van Oord Hoveniers!

Heeft u interesse in het aanleggen van een bedrijfstuin of het onderhoud hiervan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Van Oord Hoveniers logo
Van Oord Hoveniers
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © Van Oord Hoveniers 2022

Copyright © Van Oord Hoveniers 2022 - Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl / Z-IM.nl / Sitemap / Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring