Tulpen-van-Oord-hoveniers
Hoveniersbedrijf
Van-oord-hoveniers-slideshow
onderhoud bedrijventerrein nieuwegein
Slider tekst

Wij houden van een uitdaging

Van Oord Hoveniers verzorgt alles wat nodig is voor de aanleg van uw tuin

Vraag een offerte aan

Van Oord Hoveniers logo
Van Oord Hoveniers
Groene daken Sedum
Austerlitz

Hoeveel groene daken ziet u in Austerlitz?

Groene daken worden steeds populairder, heeft u ze al gezien in Austerlitz? Waarom groene daken nu zo populair zijn? We vertellen het u graag, groene daken:

  • Werken isolerend
  • Zorgen voor een nog natuurlijker karakter
  • Houden geluid buiten
  • Beschermen uw dak
  • Zien er erg mooi uit
  • Én worden door vele gemeenten gesubsidieerd

Waarvan worden groene daken gemaakt?

Vaak worden de groene daken in Austerlitz gemaakt door de daken te bedekken met Sedum. Sedum is een vetplantje dat niet zo veel water nodig heeft; zich slechts ondiep wortelt en zich goed aanpast aan verschillende weersomstandigheden.

Hoe worden groene daken aangelegd?

Het aanleggen van groene daken is wel een heel andere tak van sport, vergeleken met het aanleggen van de ‘normale tuin’. We moeten immers het dak op! Van Oord Hoveniers heeft inmiddels aardig wat ervaring in het groen maken van daken. Hoe dit in zijn werk gaat?

We beginnen met een gesprek met u, met welke soort Sedum (u heeft immers keuze uit 250 soorten) wilt u graag uw dak laten bekleden? Hoe groot is uw dak? Wat is de hellingshoek, of heeft u een plat dak? Enzovoorts, enzovoorts.

Daarna zorgen wij dat we de juiste Sedummatten inkopen en meenemen naar uw huis, schuur of tuinhuis in Austerlitz. En dan gaan we het, binnenkort groene, dak op!

We maken het dak goed schoon, bedekken de afvoer, leggen de beschermlaag op het dak, alvorens we beginnen aan het ‘planten’ van de Sedumplanten.

Groene daken van van Oord Hoveniers

Wilt u nu graag uw eigen groene dak in Austerlitz? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor mooie groene daken? Wij vertellen u graag meer over de Sedum plant, de werkwijze én de voordelen van groene daken. Vraagt u dan nog even bij uw gemeente na of zij uw groene dak subsidiëren?

Van Oord Hoveniers logo
Van Oord Hoveniers
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © Van Oord Hoveniers 2019

Copyright © Van Oord Hoveniers 2019 - Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl / Z-IM.nl / Sitemap / Site index | Privacyverklaring