Tulpen-van-Oord-hoveniers
Hoveniersbedrijf
Van-oord-hoveniers-slideshow
onderhoud bedrijventerrein nieuwegein

Wij houden van een uitdaging

Van Oord Hoveniers verzorgt alles wat nodig is voor de aanleg van uw tuin

Vraag een offerte aan

Wij zijn in het bezig van een VCA certificaat
Wij zijn een erkend leerbedrijf

Onze Werkwijze

Vanaf het begin een vaste contactpersoon - Tussentijds overleg kan altijd - Een strakke planning - Wij gedragen ons als gast in uw tuin - Wij laten u niet achter met het afval

Het eerste contact


Na een mailtje of telefoontje komen wij bij u langs om ter plaatse de mogelijkheden te bespreken. Daarbij houden wij van een uitdaging en komen altijd tot een praktische oplossing.

Ontwerp & Offerte


Aan de hand van uw wensen maken wij een ontwerp en een gespecificeerde offerte die wij opnieuw met u doorspreken. Als alles duidelijk is, gaan we aan de slag. 

Oplevering & Opruimen


Van Oord Hoveniers verzorgd alles wat nodig is voor de aanleg van uw tuin. Hiervoor maken wij gebruik van een vertrouwd en zeer volledig netwerk van leveranciers.

Bekijk ons recente werk > Vraag direct een offerte aan >

Over van Oord Hoveniers

Van Oord Hoveniers is een groeiend bedrijf dat erop uit is elke buitenwens te vervullen. Na het opdoen van ervaring in binnen- en buitenland, werd Van Oord Hoveniers in 2001 opgericht door de broers Jesse van Oord en Godfried van Oord met resp. een ‘Groene’ en ‘Grijze’ achtergrond en opleiding.

Wij maken en onderhouden dagelijks tuinen. Deze ervaring zorgt ervoor dat wij u duidelijk advies kunnen geven in de ontwerpfase van uw tuin. Dit leidt tot veel meer gebruiksplezier..

Het laatste nieuws

Wij maken en onderhouden dagelijks tuinen, onze ervaring zorgt ervoor dat wij u duidelijk advies kunnen geven.

Offerte aanvragen

Copyright © Van Oord Hoveniers 2017 - Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl / Z-IM.nl / Sitemap